Ne Mutlu Turkum Diyene!
Çan Kazdağları Maden Kaplıcalar Termik Seramik

9 Eylül 2010

26 Temmuz 2010 | YAŞAM

Kale Seramik 53. Yaşını Kutluyor

İlçemizin, yöremizin ve ülkemizin sanayideki devi, sektöründe dünyanın en güçlü kuruluşlarından biri olan Kale Grubu Şirketleri ve Çan bir bayramı daha yaşıyor

53. Seramik Bayramı bu yıl da 26-27 Temmuz tarihlerinde kutlanacak.
26 Temmuz Pazartesi günü 53. Geleneksel Sünnet Töreni yapılacak. Fabrikalar Spor Salonu'ndaki Sünnet Töreni 16.00-17.00 saatleri arasında ger-çekleştirilecek.19.00-20.00 saatlerindeki akşam yemeğinden sonra Mevlit ve Kur'an-ı Kerim okunacak.
27 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek olan 53. Seramik Bayramı saat 10.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayacak. Törenin açış konuşmasını Kale-seramik Mali, İdari ve Ticari İşler Genel Müdürü Remzi Gula yapacak. Çalışanlar adına ise Halil Karadeniz konuşacak. Belde adına Bele-diye Başkanı Abdurrahman Kuzu'nun yapacağı konuşmayı yabancı konuklar adına yapılacak konuşma izleyecek. Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın konuşmasının ardından Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası Dr. H.İbrahim Bodur bir konuşma yapacak. Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık'ın konuşmasını Hükümet adına yapılacak konuşmalar izleyecek ardından sünnet çocukları konukları selamlayacak. Tören, 5 ile 50 yıl arasında hizmet yılını dolduran çalışanlarla bayilere ödüllerinin verilmesinden sonra yapılacak resmigeçitle sona erecek.
13.30-14.30 saatleri arasında Fabrikalar Havuzbaşı Tesisleri'nde konuklar ve çalışanlar birlikte öğle yemeği yiyecekler.









Lütfen tüm alanları doldurun. Girdiğiniz bilgiler kesinlikle yayınlanmayacak, başka bir amaçla kullanılmayacaktır.







Lütfen tüm alanları doldurun. E-mail adresiniz kesinlikle yayınlanmayacak, başka bir amaçla kullanılmayacaktır.

ali pelvan | 11 Ağustos 2010 18:53

allah razı olsun h.ibrahim bodurdan
allah uzun ömür
ler versin. o yaşadıkça çan da türkiyede çok şey kazanacaktır. selam saygı ve hürmetle ellerinden öperim.







Aysel | 30 Temmuz 2010 22:16

Çanakkale Web Tv'den canlı izledim. Emeği geçenleri kutluyorum.

FAHRETTİN ÖZLÜ | 28 Temmuz 2010 17:43

2001/2004 yılları arasında görev yaptığım Çan da,her yıl tekrarlanan bu faaliyetleri bizzat gözümle görerek yaşadım.Sayın İbrahim Bodur beyefendinin yapmış oldukları hizmetler,hayırları inanın dışarıdan ve dışarıdan gelen biri olarak ben çok net ve güzel gördüm.Belki bu güzellikler içeriden çok net görünmüyor olabilir ama ben Çanakkale Seramik camiasında edindiğim dostlarım ve sayın İbrahim Bodur beyefendiye sonsuz saygılarımı iletiyorum.Aradan 6 yıl geçmesine rahmen hergün de gazetenizi internetten takip ediyorum.Tüm Çan halkına sevgi ve saygılarımı iletiyorum.


YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberlerimiz

Biga Prefabrik