Reklam

Akp Çan İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Kuzu’ya Tebrik Ziyareti

Akp Çan İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Kuzu’ya Tebrik Ziyareti
13 Ekim 2012 - 08:27

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz Başkanlığı’nda gelen heyette Kadın Kolları Başkanı Aynur Deniz, Gençlik Kolları Başkanı Şenol Tabak da yer aldı.

Çan Belediyesi geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olan Marmara Belediyeler Birliği Örnek Belediyecilik Proje yarışmasında 2 ödül birden alarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu almış oldukları ödüllerden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Karagöz “ Türkiye Ak Belediyelerle tanıştı tanışalı hizmetle, hizmetle birlikte de kaliteyle tanıştı. Çanımızda da elbette bu durum böyle… Ve Belediyemiz almış olduğu bu ödüllerle birlikte yapmış olduğu hizmetleri bir kez daha tescilledi. Baktığımız zaman görüyoruz ki 243 Belediye,512 projeyle yarışmış ve Çan Belediyemiz  bu yarışmada çifte başarıya imza atarak, İstanbul İlçe Belediyeleri ile aynı statüde yer almış. İki ödül birden kazanan 5 Belediye var ve bunların 4’ü ise  İstanbul İlçe Belediyeleri, diğeri ise bizim belediyemiz. Ben bir kez daha Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı ve Çanımızın adını Türkiye çapında duyurduğu için teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak Belediye Başkanımız Abdurrahman Kuzu’ya olan desteğimiz tamdır, her zaman kendisinin arkasındayız” dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ise; AK Parti Çan İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek; “Bu ödüller sadece bizlere verilmedi. Bu başarı hepimizin başarısıdır...Çan halkı her şeyin en iyisine layıktır. En iyi hizmete, en kaliteli hizmete layıktır. Tabi Çan’daki bu hareketliliğin bu değişimin, Çanakkale’de bir ilçede yapılan bu hizmetlerin Çan dışından da fark edilmesi ve bilim kurulu tarafından seçilerek ödüle layık görülmesi bizleri sevindirdi. Bizler göreve geldiğimiz ilk günkü inanç ve azmimizle projeler üretmeye durmaksızın devam ediyoruz. Bir biri ardına gerçekleştirdiğimiz projelerimizle Çanımızı Termal bir şehir haline getireceğiz ve inşallah bundan sonra Çan, sadece Çanakkale’de değil, tüm ülkede adı bilinen bir ilçe haline gelecek. Bizim hedefimiz, bizim gayemiz budur” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum