Reklam

Çanspor'da İlk İmzalar Atıldı

Çanspor'da İlk İmzalar Atıldı
01 Ağustos 2012 - 00:20

 Y. Çanspor sezon öncesi dış transfer çalışmalarını devam ettirirken diğer yandan da iç transferde imzaları attırmaya başladı.

Yeni Çanspor Kulübü Genel Koordinatörü Ünsal Dirlik transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Genel Koordinatör Ünsal Dirlik yaptığı açıklamada; iç transferde 1-2 oyuncu dışında geçen sezon bünyelerinde bulunan oyuncularla yeniden anlaştıklarını bu oyuncuların Mehmet Tenüz, Mahir, Selman, Volkan, Arda, Ergin ve Selim olduğunu belirtti.

Y. Çanspor Başkanı Kemal Yüksel’de imza töreninde yaptığı açıklamada; “Bu süreçte en önemli adım bünyemizdeki futbolcularla anlaşmaktı. Hocamızın verdiği raporlar ve yönetim kurulumuzun aldığı kararlar doğrultusunda, önceki senelerde bünyemizde bulunan futbolcularımızla anlaşmış bulunuyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin göstermiş oldukları anlayıştan ve kulüplerine olan bağlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda yine hocamız İbrahim Küçük’ün  verdiği raporlar doğrultusunda transfer görüşmelerimiz devam edecek. Çan’a yakışan kadro en kısa sürede kurulacaktır.”  dedi.



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum