Reklam

ÇOMÜ'lü Girişimciler Stratejik Liderlik Eğitimi Aldı

ÇOMÜ'lü Girişimciler Stratejik Liderlik Eğitimi Aldı
16 Ekim 2012 - 22:23

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür Merkezinde Kalenin Sesi Gazetesi ana sponsorluğunda, Troia Kitap Evi ve Uğur Dersanesi katkılarıyla gerçekleştirilen ve İndus Danışmanlık Kurucu Danışmanı Efsun Yüksel Tunç tarafından verilen eğitime merkez ve ilçe meslek yüksekokulundan bine yakın öğrenci katıldı.  İlginin yoğun olduğu seminerde bir çok öğrenci ayakta kaldı. 

 

Açılış konuşmaları kapsamında konuşan Kalenin Sesi Gazetesi Müdürü İlker Ülker: “Çalışan, emek veren, büyük işler başarma azmi olan ve bu ülkeye katkı sağlayacak her genci önemsiyoruz. Onların gelişimine katkı vermekten yana mutluyuz. Genç Girişimciler Topluluğu yararlı ve anlamlı etkinlikler yapıyor. Bu tür çalışmaları her daim destekleyeceğiz” dedi. Topluluk Genel Başkanı Yusuf  Türk: “Yorumladan, kararlı bir şekilde bünyemizdeki arkadaşlarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Geleceğin girişimcileri, yöneticileri, liderleri, CEO'ları, genel müdürleri bünyemizdeki arkadaşlarımızın arasından çıkacaktır. Buna ekip olarak yürekten inanıyoruz. Bu vizyonla yola devam edeceğiz” dedi

 

Topluluk Akademik Danışmanı Öğretim Elemanı Hikmet Yurteri ise, şunları ifade etti. “5 yılda binlerce öğrenciye ücretsiz eğitim seminerleri vererek, onların geniş vizyon sahibi olmalarına kişisel gelişimlerine katkıda bulunduk. Bünyemizde yetişen ve kendini geliştiren mensuplarımızdan bir kısmı kendi işini kurarak girişimci oldu. Bir çoğu ise fark yaratıp, kendilerini kanıtlayarak, mezuniyet sonrası çok rahat bir şekilde iş sahibi oldu. Bugün önemli şirketlerde ön planda görev yapıyorlar. Biz bu oranın artması ve girişimci ruhlarının ortaya çıkması için çaba gösteriyoruz Bünyemizdeki tüm mensuplarımızın mezuniyet sonrası işsizlik kaygısının ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

İndus Danışmanlık Kurucu Danışmanı Efsun Yüksel Tunç, öğrencilere stratejik liderlik ve takım çalışmasında başarılı olmanın püf noktalarını anlattı. Tunç, vizyon sahibi olma, fark yaratma, hedef ortaya koyma konularında aktarımlarda bulundu. Seminer sonrası İndus Danışmanlık Kurucu Danışmanı Efsun Yüksel Tunç'a topluluk genel koordinatörü Melike Üsküt tarafından çiçek takdim edildi. Öğrencilere ise seminere katılım sertifikası verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum