Reklam

Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı Sona Erdi

Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı Sona Erdi
18 Ekim 2012 - 21:03

Litvanya’nın Ukmerge kentinden gelen 14’ü bayan, 4’üi erkek olmak üzere 18 konuk ve Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Bölümü’nün de 5 uzmanı, Okul Müdürleri, öğretmenler, rehber öğretmenler ve okul aile birliklerinin yöneticilerinin de katıldığı 2 gün süren “Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı” sona erdi.

Comenius Regio Project çerçevesinde “Devamsızlık Problemini Ele Almada Yönetimsel Yeterliliğin Geliştirilmesi” projesi kapsamında 3 gruba ayrılan ekipler grup çalışması yaparak  “Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı” kapsamında “spor” “kültürel aktivite” ve “temizlik” konulu olmak üzere Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Projeleri ürettiler.

“Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı” sonunda Çan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından katılımcılara sertifika ve içinde Çan’ı temsil eden küçük çanların da bulunduğu hediye paketi verildi.

“Okul-Aile İlişkisini Geliştirme Konferansı” sonrasında Çan Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Kiraz Dede’de velilerin hazırladığı yöresel yemeklerin ikram edildiği piknik gerçekleştirildi.

Biz de Çan Medya Grubu olarak çerçevesinde “Devamsızlık Problemini Ele Almada Yönetimsel Yeterliliğin Geliştirilmesi” projesinde yer alan öncelikle başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan olmak üzere, Çan Lisesi Müdürü İbrahim Bal, Seda Güven, Belkıs Şemet, Filiz Ütkiner, Özlem Öztürk, Cemile Taşkınoğlu, Yasemin Yıldırım, Guddusi Bulut, Vesile Uslu, Duygu Yılmaz öğretmenlerimizi ve Çan Lisesi Okul Aile Birliği’ni tebrik ediyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum