Reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Biga'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Biga'da
19 Ekim 2012 - 23:25


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bugünün Türkiye'sini 10 yıl öncesinin Türkiye'sinden daha zengin, daha müreffeh, daha modern, daha kalkınmış bir ülke haline getirmeyi başardık" dedi.

Bakan Kılıç, Biga'da bir spor salonunun açılış töreninde, Cumhuriyet Türkiye'sini hak ettiği yere çıkarmanın mücadelesini hep birlikte vermeye gayret edeceklerini söyledi.

Spor yapan, kaliteli yaşayan, hayatına anlam katan, çok okuyan, araştıran, bilgiyle buluşan nesillerin büyük başarıların altına imza atacaklarını dile getiren Kılıç, şöyle konuştu:

"Bizler aldığımız eğitimlerle milletimizin bize sunduğu imkanlar çerçevesinde en iyisini yapmaya gayret ederek, bugünün Türkiye'sini 10 yıl öncesinin Türkiye'sinden daha zengin, daha müreffeh, daha modern, daha kalkınmış bir ülke haline getirmeyi başardık. İnanıyoruz ki arkadan gelen gençlerimiz bizden daha iyi eğitim alarak, daha da iyisini yapacaklar. Daha sağlam bir ekonomik düzene, daha kuvvetli bir alt yapıya, daha sağlam bir üst yapıya giden yolda çok daha büyük hamlelerin sahibi olacaklar."

Biga'ya 500 kişilik öğrenci yurdu kazandırdıklarını belirten Kılıç, 20 milyon lira maliyeti olan yükseköğrenim öğrenci yurdu gibi, Türkiye'nin dört bir tarafını modern yurtlarla, spor salonlarıyla donatmaya gayret ettiklerini vurguladı.

Biga'da faal olan tüm spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu malzemelerin sağlanacağını ifade eden Kılıç, "Yeter ki sizler çalışın. Biga'nın tüm kulüpleri bu tesislerden 24 saat istifade etsin. Devletimizin imkanları var, boş durarak tesisler eskitilmesin, çok çalışarak, çalıştırılarak eskitilsin" diye konuştu.

Kılıç, daha sonra protokol mensuplarıyla spor salonunun açılışını yaptı.

Törene, Ak Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail KaşdemirÇanakkale Valisi Güngör Azim TunaBiga Kaymakamı Fatih GenelBiga Belediye Başkanı Mehmet Özkan ve diğer yetkililer de katıldı.

 






















YORUMLAR

  • 0 Yorum