Reklam

Çanspor İyi Başladı

Çanspor İyi Başladı
20 Ekim 2012 - 20:02

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluğu son maçta kaçıran Yeni Çanspor, Arslancaspor karşısında net bir skorla sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Çanakkale 18 Mart Sentetik Çim Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Yeni Çanspor Ergin, Burhan, Oktay, Mehmet, Mustafa, Frank, Gökhan, Emre, Zafer, Cristian, Hüseyin ilk onbiri ile çıkarken, Arslancaspor Yunus, Ahmet, Serkan, Ilgın, Tekin, Kerim, Emre, İbrahim, Furkan, Ruhi ve Özgür ilk onbiri ile başladı.

İlk 10 dakikada Arslancaspor Çanspor kalesinde bulduğu net gol pozisyonlarını kaçırınca dakika 15'de 9 numaralı forması ile Zafer'in attığı şık gol Çanspor'u 1-0 öne geçirdi.

İlk golün ardından daha atak bir futbol ortaya koyan Çanspor ilk yarıda başka gol bulamayınca ilk yarı sonucu Arslancaspor:0 – Yeni Çanspor:1 şeklinde sonuçlandı.

İkinci yarıya Gökhan'ın yerine Oğuz ile başlayan Çanspor, dakika 57'de sağ kanattan açılan orta sonucu karambolde kalan topa son dokunan Oktay golle buluştu. 2. Golden sonra oyunu yavaşlatan Çanspor taraftarını da arkasına alarak kontra ataklar ile sonuca gitmeye çalıştı. Dakika 65'de Emre'nin yerine Deniz, dakika 80'de Hüseyin Aydoğdu'nun yerine Hüseyin Kaya oyuna girdi. Maçın 80. Dakikasında sağ kanattan açılan ortaya güzel ir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturan Zafer son sözü söylemiş oldu.

Geri kalan bölümde oyunu yavaşlatan Çanspor maçı 3-0 galip bitirdi. Biz de Çan Medya Grubu olarak Çanspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz.





YORUMLAR

  • 0 Yorum