Reklam

Çan Belediyesi Bayrama Hazır

Çan Belediyesi Bayrama Hazır
24 Ekim 2012 - 12:42
Çan Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU yapmış olduğu açıklamada “ Şimdiden tüm hemşerilerimin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, hemşerilerimizin huzurlu ve rahat bir Bayramgeçirebilmeleri için Belediyemiz çalışıyor, Bayram süresince de ilgili birimlerimiz aralıksız çalışmaya devam edecektir” dedi.

Belediye Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri Mesaide

Çan Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü bayram süresince de çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurban kesim ve satış yerlerinin, sokakların temizlik ilaçlama ve dezenfektesi de yapılacak. Zabıta da ilçe halkının bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için çalışmalarını ve denetimlerini bayramda da devam ettirecek.

Mezarlığa Ücretsiz Otobüs Seferleri

 

Çan Belediyesi Kurban Bayramı münasebeti ile şehir mezarlığına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Arefe günü ikindi namazını mütekaip düzenlenecek seferlerde otobüs istikameti şu şekilde olacaktır: Osman Efendi Mahallesi kahvehanelerin önü, Fatih Mahallesi Akşemseddin Cami önü, Kalebodur Caddesi, Kale Nakliyat önü, Demirci Camii önü, Seramik Mahallesi Hacı Fatma Bodur Camii önü, Karşıyaka Cami önünden geçerek ana caddeleri takiben mezarlığa varış.

 

Nöbetçi Fırınlar Listesi

 


Bayramın 1. Günü

1.      Ekmek Teknesi

2.      Nursan Ekmek Fırını

3.      Çan Ada Unlu Mamuller

4.      Erdem Ekmek Fırını

Bayramın 2. Günü

1.      Arslan Ekmek Fırını

2.      Bereket Ekmek Fırını

3.      Kuzu Ekmek Fırını

4.      Bizim Ekmek Fırını

Bayramın 3. Günü

1.      Özkan Ekmek Fırını

2.      Karşıyaka Ekmek Fırını

3.      Gerçek Ekmek Fırını

 

Bayramın 4. Günü

1.      Kızılcık Ekmek Fırını

2.      Ercan Ekmek Fırını

3.      Kuzu Ekmek Fırını

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum