Reklam

Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
31 Ekim 2012 - 12:58

Kongreye Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Gönen Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, AKP İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, CHP İlçe Başkanı İsmail Işık, Bigaspor Başkanı İrfan Zeren, Beşiktaş ve Galatasaray Dernek üyeleri, Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Ünal ve aralarında Çanlı üyeler Bülent Öz, Kemal Yüksel, Mehmet Arıcı, Ender Ege ve Sadettin Arslan’ın da bulunduğu çok sayıda üye katıldı.

Kongre’nin açılış konuşmasını yapan Şadan Doğan:

“Sayın değerli Bigalı Fenerbahçeliler, değerli kongre üyeleri, Sayın ilçe başkanlarım, Bigaspor’un değerli yöneticileri, sayın muhtarlarım, değerli hanımefendiler, beyefendiler, değerli çocuklar, değerli ve güzide basınımız.

Bu akşam gerçekleştirmekte olduğumuz 6. Olağan Biga Fenerbahçeliler Derneği Kongremize hoş geldiniz. Bugüne kadar 30 tane çok değerli arkadaşımla çalıştım. Kendilerine de çok çok teşekkür ederim. Bu dernek kurulduğundan beri beni yalnız bırakmayan, şu anda da listemizde bulunan sayın Sadettin Ceylan, sayın Osman Olgun, sayın Ramazan Tenekeci ile beraber devam ettik. Bir de hiç istemedik ama Erdek’e yerleştiği için bizleri bıraktı. Sayın Şükrü hocam da aramızda. Kendisinin derneğimizin büyümesi gelişmesi için çok büyük katkıları oldu. Kendisine de teşekkür ediyor hoş geldin diyorum. Büyük başkanımız Aziz Yıldırım’ı 12 Ekim 2003 yılında Bigamıza getirdik. Sözlerimi Başkanımızın o gün anı defterimize yazmış olduğu yazıyı okuyarak sonlandırmak istiyorum.

“Bugün bir mutluluğu daha yaşıyorum. Bugün Biga Fenerbahçeliler Taraftar Derneği’ni açmak için Yeşil Biga’ya geldik. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan Sayın Şadan Doğan ile beraber derneğimizin açılışını yaptığımız şirin bir yerde Fenerbahçelilerin buluşacağı bir mekan oluşunu görmek bizleri gururlandırdı. Bu derneğin gelecekte Fenerbahçemizin mihenk taşlarından biri olacağını bilmek ve düşünmek bana haz veriyor. Bu derneği açan Sayın Şadan Doğan ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”

Sayın başkanımız demek ki Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak ne kadar katkı yapacağımızı 2003 yılıın 12 Ekim tarihinde görmüş arkadaşlar. Birazdan başlayacak olan kongremiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bizim amacımız sadece Biga’yı tanıtmaktır. Ve bunu en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz.  Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. “ dedi.

 

Kongrenin divan başkanlığını Zekai Baş, yardımcılığını Ahmet Yılmaz, katip üyeliğini ise Ahmet Erdem yaptı. Saygı duruşu ile başlayan kongre faaliyet raporları, denetim kurulu raporları ve tahmini bütçe okunduktan sonra oylamaya geçildi.

 

Kongrede konuşan Şadan Doğan, ‘‘ Hayatımda üç şeyi çok seviyorum Eşimi, doğduğum ve büyüdüğüm Bademlik Mahallesini ve Fenerbahçe’yi her şeyimiz Fenerbahçe için yeni yönetimimizle derneğimizi en yerlere getireceğimize inanıyorum. Dernek olarak Fenerbahçe’mize katkı sağlamak bizi mutlu ediyor. Yeniden başkan seçildiğim için herkese çok teşekkür ediyorum’’dedi.

 

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:

Başkan Şadan Doğan

Alper Şen

Arda Bozkurt

Arzu Kaya

Bahattin Çetin

Cahit Tüngür

Erhan Tarba

Hasan Buruk

Mehmet Arıcı

Nermin Kunt

Osman olgun

Osman Öztürk

Ramazan Tenekeci

Sadettin Ceylan

Samet Kazan

Sedat Şahin

Yalçın Sığırcı

Resmiyette her ne kadar Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak geçse de Biga Fenerbahçeliler Derneği aslında Biga-Çan Fenerbahçeliler Derneği olarak faaliyet göstermektedir. Bu yüzden Mehmet Arıcı Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu’na seçilmiştir. Biz de Çan Medya Grubu olarak yeninden Başkan seçilen Sayın Şadan Doğan’ı tebrik ediyor, kendilerine ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olmasını diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum