Reklam

Çan Öğrenci Meclisi Başkanı Talha Altın Seçildi

Çan Öğrenci Meclisi Başkanı Talha Altın Seçildi
07 Kasım 2012 - 10:36

6 adayın katıldığı seçimde ilçedeki tüm okul temsilcilerinden en yüksek oyu alan Çan Lisesi öğrencisi Talha Altın Çan Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

    Oy dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Çan Lisesi’nden Talha Altın (17), Çan Fen Lisesi’nden Furkan Yavaş (15),  Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi’nden Muhammet Mücahit Yasan (10), Endüstri Meslek Lisesi’nden Ersin Sağdıç (8),  23 Eylül Ortaokulu’ndan Tutku Yavaş (6) ve Kız Meslek Lisesi’nden Büşra Öner (6).

     6’şar oy alan Tutku Yavaş ile Büşra Öner’in arasında yapılan oylamada 13 oy alan Tutku Yavaş 5 kişilik Çan Öğrenci Meclisi’ne girmeyi başardı.

     Seçimlerde ilk beş sırayı alan Talha Altın(Başkan), Furkan Yavaş, Muhammet Mücahit Yasan, Ensin Sağdıç ve Tutku Yavaş Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önümüzdeki bir tarihte yapılacak olan İl Öğrenci Meclisi toplantısında Çan’ı temsil edeceler.

      Çan Öğrenci Meclisi seçiminde tam bir demokrasi örneği verdiklerini belirten öğrenciler “Kavgasız, gürültüsüz ve çok kişiye örnek olacak olgunlukta bir seçimi gerçekleştirdik” dediler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum