Reklam

Çanspor'un Zaferi

Çanspor'un Zaferi
11 Kasım 2012 - 18:16

Maça atak başlayan Çanspor ilk golün öncesinde iki net pozisyondan yararlanamadı. 27. dakikada Burhan'ın sağ kanattan getirdiği topu Zafer düzgün bir vuruşla ağlara yolladı. 0-1. İlk yarıda yakalanan üç net pozisyondan birini gol yapan Çanspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarının hemen başında Hüseyin'in verdiği şık ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Zafer topu ağlara göndererek hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü kaydetti. 2-0'ın ardından oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Çanspor, Lapsekispor oyuncularının çok sert müdahalelerine maruz kaldı. Dakika 58'de Çanspor'un 2 golünü de atan Zafer'in sağ kanattan Cristian Pierre'e sunduğu topu Pierre düzgün bir vuruş ile ağlara yolladı.0-3. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde Hüseyin'in kullandığı korner atışına ön direkte iki Lapsekispor oyuncusunun arasından şık kafa vuruşu yapan Zafer hat-trick yaparak takımının 4. golünü kaydetti.

Dakika 75'de Hüseyin kendi getirdiği topu iyi saklayarak önce İsmail'i sonra da Lapsekispor kalecisi Arkın'ını çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Hüseyin'in attığı gol ile skoru 5-0'a taşıyan Çanspor sahadan net bir skor ile galip ayrılarak 3'de 3 yaptı.

Lapsekispor'lu futbolcuların kondisyonsuz olduğunu gözlemlerken, aldığımız bilgiye göre Lapsekispor'lu futbolcuların amatör ruh ile sadece maçtan maça geldiğini öğrendik.

Biz de Çan Medya Grubu olarak Çansporumuzu tebrik ediyoruz.

Lapsekispor; Arkın, Zorlukan, İsmail, Süleyman, Ali, İsmail Gündoğdu, Umut, Selahattin, Sadettin, Cahit, Necati

Çanspor; Ergin, Burhan, Oktay, Mehmet, Mustafa, Onur, Deniz, Frank, Zafer, Hüseyin, Pierre

Goller;

27', 46', 72' Zafer

58' Pierre

75' Hüseyin

Sarı Kartlar

Lapsekispor; Umut 32, Cahit 45', Zeki 45', İzzet 66',

Çanspor; 25' Onur, 45' Burhan, Frank 78'

 










YORUMLAR

  • 0 Yorum