Reklam

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Karagöz'den, Chp'li Başkana Teşekkür

Ak Parti Çan İlçe Başkanı Karagöz'den, Chp'li Başkana Teşekkür
14 Kasım 2012 - 00:05

Merkez İlçe Başkanı Sayın Önder, dürüstçe ve mertçe gerçekleri açıklamıştır.

Gazetelerde siyasi gaf olarak haberlere konu olan hadise, aslında bir gaf değil, sözün arkasında durmaktan ibarettir. Eğer bu söylem bir gaf olsaydı, o zaman sadece bir cümleden ibaret olurdu. Fakat Sayın Önder söylediği sözün arkasında durmuş “Yerel seçimlerde Çan'da iddiamız yok” dedikten sonra bir de kendi partisine ve kendi çalışma arkadaşlarına da “göbekten atmaya gerek yok” nasihatinde bulunmuştur. Sayın Önder'e; Çan'ın AK Partili bir Belediye olmasından bu yana sadece 3 yıl geçmiş olmasına rağmen, Çan Belediyesi'nin hizmetlerini ve bu hizmetlerle birlikte Çanımızda yaşanan değişimin ve gelişimin, farkına vardığı için teşekkür ediyorum.

Çan Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetleri görmeyen, bu hizmetleri görmemek, duymamak için de sürekli bir gayret içerisinde olan CHP Çan İlçe Örgütü'ne de şunu sormak istiyorum: CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Çan'da ne oldu da burada iddiamız yok dedi? 20 yıl CHP'li olan Çan Belediyesi'ni yeniden almaktan neden ümidini kesti? Neden kendi partisine CHP'ye, kendi çalışma arkadaşlarına hayal görmemesini tavsiye etti? Çan Belediyesi sadece 3 yılda neyi başardı da CHP ümidini kesti?

Çan'a Ak Parti ile hizmet geldi. Çan Ak Parti ile hizmetle tanıştı.

Sizler Çan'da yaşadığınız halde, Ak Partili Çan Belediyesi'nin birbiri ardına yaptığı hizmetleri görmemekte olan ısrarcı tavrınızı devam ettiriyorsunuz. Her fırsatta sırf muhalefet olmak adına, her hizmete karşı çıkıyorsunuz. Ancak; bizim yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bittiği halde, size bir türlü anlatamadığımız hizmetleri, sizin kendi Başkanınız gördü. Ve bu sebeple de samimi ve dürüstçe “Yerel seçimlerde Çan'da iddiamız yok” dedi.  Bizi dinlemediniz, ümid ederiz ki kendi Başkanınızı dinlersiniz.

Mustafa KARAGÖZ

AK PARTİ ÇAN İLÇE BAŞKANI


YORUMLAR

  • 0 Yorum