Reklam

Çan Çan ÇANSPOR

Çan Çan ÇANSPOR
18 Kasım 2012 - 16:27

Maç öncesi yapılan güvenlik toplantısında alınan kararların aksine sakin ve centilmence geçen mücadeleye Adaspor'un vuruşu ile başlandı. 28. dakikaya kadar iki takımında savunmalarını sıkı tutması maçın temposuz geçmesine neden oldu. Daha önceki karşılaşmalara hızlı ve baskı yaparak başlayan Çanspor bu maçta biraz daha savunmaya önem vererek hızlı hücumla gol bulmaya çalıştı. Maçın 28. dakikasında sağ kanattan Hüseyin topu Zafer'in koşu yoluna attı. Topu saklayan Zafer, sağ kanattan bindiren Hüseyin'e pasını aktardı. Hüseyin topla ceza sahası içerisine paralel ilerlerken, boşta ki Pierre topu aktardı. Pierre topu düzgün bir vuruş ile ağlara yolladı ve maçın tek golüne imza attı. 

Hakem kararlarının şıkça tepki gördüğü, ara ara sert pozisyonların yaşandığı, oyuncular arası itişmelerin olduğu ve sarı kartların havada uçuştuğu karşılaşmada her iki takımın geri kalan bölümdeki ataklarında da sonuç çıkmayınca maç Çanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 İlçemizin bir diğer temsilcisi Çan Termikspor'un Geliboluspor deplasmanında 1-1 berabere kalması ile Çanspor 12 puan ile grupta liderlik koltuğuna oturdu. 

Çanspor

Ergin, Burhan, Oktay, Mustafa, Mehmet, Onur, Hüseyin(Gökhan), Frank(Deniz), Zafer, Hüseyin, Pierre(Emre)

Adaspor

Hasan, Enes, Erkan, Sinan, Semih (Kaan), Erkan, Yılmaz(Yücel), Erdi(Osman), Mehmet, Halil, Mesut

Sarı Kartlar

Çanspor

Burhan, Mustafa, Emre, Deniz

Adaspor

Erkan, Yılmaz, Halil, Emre, Yücel


Çan Haber TV kameralarından Çanspor'un golü


http://canhabertv.com/video_detay.asp?id=229









YORUMLAR

  • 0 Yorum