Reklam

Şadan Doğan “Adayım” Dedi

Şadan Doğan “Adayım” Dedi
11 Aralık 2012 - 11:43

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimlerde başkan adayı olduğunu açıkladı.

10 Aralık Pazartesi günü Doğtaş Fabrikası’ndaki makam odasında yaptığı basın toplantısında “Geçen seçimlerde hem şirketin işleri hem de ailevi nedenlerden dolayı Biga’da olup olmayacağım belli olmadığı için aday olmadım. Bu dönemde Biga’da kalacağım artık kesinleşti. Ben de bu nedenlerle Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için bugün aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

Şadan Doğan yaptığı basın açıklamasında;

“Biga TSO Üyesi

Önce selam ve saygılar sunarım.

Bir Bigalı hemşeriniz olarak, birbirimizi iyi tanıdığımızdan eminim. Ancak, yine de kısaca kendimden söz etmek istiyorum.

Ben, Şadan DOĞAN. 1965 yılında Biga’ da Bademlik Mahallesi’nde doğdum. Babamız Hacı Ali Doğan’ ın ( Allah rahmet eylesin ) 6 çocuğundan, ortanca oğluyum.

Çocukluk yıllarımda babamızın kahvehanesinde garsonluk yaparken, bir yandan da Biga’mızın bütün sokaklarında simit sattığımı da hiç bir zaman unutamam.

Bugün, çok şükür ki, Doğanlar ailesi olarak önce Doğtaş’ ı kurarak bugün Dünya’ da tanınan bir marka oluşturduk. Satın aldığımız Kelebek mobilya ile Biga’mıza bir marka daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Biga’mıza layık bir özel hastaneyi de ortaklarımız Yalçın Tesisat, İhsan ÇAKIR ve doktor arkadaşlarla kazandırmaktan mutluyuz.

Son 6 aydır yönetimini üstlendiğim 65 ortaklı Kırkgeçit Termal Otel’de bu yıl ortaklarımıza kar paylarını dağıtmış olacağız. Biga’mıza kazandırılan bu tesis ile gurur duyuyoruz.

Şimdi de, çok sevdiğim Biga’mızda Ticaret Sanayi Odası Başkanlığına sizlerin vereceği desteklerle aday olmayı düşünüyorum. Çevremde sizin gibi dostlarımız, arkadaşlarımız ve büyüklerimizin teşviki ile çok önemli bir göreve talibim.

Biga’mız her şeyin daha fazlasını hak ediyor.

Biga miza bugüne kadar hizmet etmiş birçok başkanımızın, meclis üyelerimizin yaptıklarını saygı ile karşılıyorum.

Vereceğiniz desteklerle başkan olmam halinde, ben de elimden geldiğince Biga’mızın gelişimi için mesaimin büyük bölümünü, Ticaret Sanayi Odamızın gelişimi ve Biga’mızın gelişimi için harcayacağım.

Çalışma ekibimizi oluştururken, meclis üyesi aday arkadaşlarımızı belirlerken görev yapmak isteyen herkes ile de çalışabileceğimi, hiç kimseye karşı bir önyargım olmadığını da belirtmek isterim.

Göreve gelirsem , meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte Biga’mız için yapacaklarımızı 30 maddelik bir proje listesi haline dönüştürüyoruz. Bu 30 maddelik projelerimizi sizlerle de paylaşacağız. Sizlerinde bize iletmek istediğiniz önerilerinizi de dikkate alacağımızı özellikle bilmenizi isterim.

Hedefimiz; Biga’mızı Türkiye’ de tanınan bir marka yapmak olacaktır. Biga’mız bunları fazlası ile hak etmiştir.

İlk yapacağımız çalışmalardan birisi ise, Biga’mızın değerlerini ulusal marka yapmaktır.

Bu çalışmaları yapmak için, haftanın belli günlerinde TSO binasında mesaimi geçirip, sizlere daha yakın olacağıma söz veriyorum.

Biga’mızın gelişimi için desteklerinizi bekliyor, önerilerinizi her zaman açık olan telefonuma da bildirmenizi istirham ediyorum.

Gelin, hep birlikte el ele vererek, Biga’mızın önünü açalım. Biga her şeyin en iyisine layıktır. Biga’mızın emrinde olacağımdan hiç şüpheniz olmasın

İşlerinizde başarılar dilerim.’’

Saygılarımla. Şadan Doğan” dedi.

Biz de Çan Medya Grubu olarak Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan’a Biga Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başarılar dileriz.

Foto&Haber – Gazete Çan Biga Muhabiri Saim Tunçman






YORUMLAR

  • 0 Yorum