Reklam

KOSGEB ‘den İade-İ Ziyaret

KOSGEB ‘den İade-İ Ziyaret
18 Aralık 2012 - 11:05

KOSGEB’in Çanakkale’de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Erdoğan Yüksel, Paris’te yapılan SİAL 2012 Uluslararası Gıda Fuarına katılım sağlayan 34 adet işletmeye Yurtdışı İş Gezisi kapsamında destek verdiklerini, gezi başlangıcı öncesinde başvuruları alınarak onaylanan iş adamlarımızın ulaşım ve konaklama masraflarının yüzde 50’sini karşılayacaklarını kaydetti. 

Aynı desteği 2013 yılında Almanya’da yapılacak ANUGA 2013 Uluslararası Gıda Fuarında da vereceklerini, Çanakkale’nin tanıtımı için yapılacak bu çalışmaya da katkı vermekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Yüksel, 2012 Yılında yoğun olarak yaptıkları Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası ve İŞKUR işbirlikleriyle 2013 yılında da devam edeceklerini bildirdi ve “Bu kurumlara işbirlikleri için teşekkür ederim” dedi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayarak işlerini kuran Girişimcilerimize KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü olarak Girişimcilik Desteğimizi kullandırmaya 2013 yılında da devam edileceğini bildiren Yüksel, 3 Ocak 2013 tarihinde İl Genel Meclisi Toplantısında KOSGEB destekleri hakkında daha detaylı bilgi verecek.

İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ İl Genel Meclisi olarak ilimizin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımıza her zaman elimizden geldiğince katkı sağlamak için her türlü çalışmalara ve bilgi alışverişine açığız. Bizler de Sayın Müdürümüzü Meclis Toplantısına bilgilendirme amacı ile davet ettik. Kendileri de bizleri kırmayarak 3 Ocak.2013 tarihinde ki meclisimize katılacaklardır. Amacımız daha önce de ifade ettiğim gibi İlimizi bir adım daha ileriye götürmektir” şeklinde konuştu.

Ziyarette, daha sonra karşılıklı olarak çeşitli konularda görüşmeler yapıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum