Reklam

Süper Amatör Lig’de Bu Hafta

Süper Amatör Lig’de Bu Hafta
22 Aralık 2012 - 15:32

2012 – 2013 Süper Amatör Ligi’nin ilk yarısının bitmesine sadece iki hafta kaldı. Geçtiğimiz hafta oynanan 9. hafta maçlarında, Çanımızın temsilcilerinde Çanspor kendi evinde Karabiga Belediye Gençlikspor’u 1 – 0 mağlup etmiş, Termikspor ise deplasmanda Lapsekispor’a adeta gol olup yağarak 6-1 gibi farklı bir skor ile galip gelmeyi bilmişti.

Bu hafta ise Çanspor, geçen hafta lider Geliboluspor’un kendi evinde 3-0 mağlup ettiği Kepezspor’a Pazar günü saat 13.00’ da konuk olurken, Termikspor ise geçen haftanın bay geçen takımı Adaspor’u aynı gün ve saatte Çan H. İbrahim Bodur Stadyumu’nda ağırlıyor.

Çanspor 21 puanlı lider Geliboluspor’u 20 puan ve bir maç eksiği ile ikinci sırada takip ederken, Termikspor ise 10 puan ile 7. sıradaki yerini koruyor.

Çanspor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Kepezspor maçının ayrı bir önemi bulunuyor. Çünkü bu hafta lider Geliboluspor’un bay geçeceği göz önünde bulundurulacak olursa Çanspor eğer deplasmanda Kepezspor’u yenmeyi başarırsa 23 puana ulaşarak lig başından beri takip ettiği Geliboluspor’dan liderliği almış olacak. Böylece haftaya şampiyonluk maçı kadar önem taşıyan ve kendi seyircisi karşısında oynayacağı şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibi Geliboluspor karşısına hem psikolojik olarak hem de moral, motivasyon açısından rahatlamış olarak çıkacak.

Biz de Çan Medya Grubu olarak Süper Amatör ligi temcilerimiz Çanspor’a ve Termikspor’a bu hafta oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum