Reklam

Şampiyonlardan Özkan’a Ziyaret

Şampiyonlardan Özkan’a Ziyaret
09 Ocak 2013 - 19:36

Çanakkale’de yapılan il karşılaşmalarında birinci olarak göğsümüzü kabartan Atatürk İlkokulu Yıldız Futsal Takımı oyuncuları, okul müdürü Mehmet Yılmaz Gürel, takımın çalıştırılmasında Mevlanettin Ekinci ve Okul Aile Birliği Başkanı Serkan Özdemir ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan ziyarette öğrencilere hitaben; “Çan’da okullarımızın gerek akademik başarıları gerekse sosyal, kültürel ve sportif başarılarıyla bizleri ziyadesiyle mutlu ediyorlar. Her yıl il genelinde yapılan sportif müsabakalarında okullarımız iyi dereceler elde ediyorlar. Atatürk İlkokulu öğrencilerimizin Futsal Şampiyonası’nda il birincisi olması bizler adına memnuniyet verici. Bir kez daha öğrencilerimizi, kardeşlerimizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte yapılacak olan grup müsabakalarında aynı başarıya bir kez daha tekrarlayacaklarına olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz. Bu maçları da güzel bir şekilde tamamlayarak Çan’a dönerler. Tabii her şeyden önemli kazanımdır. Artık sizlerin öğrencilik adına başkalarına anlatacak güzel bir hatıranız oldu.  Bu da başlı başına büyük bir kazanımdır. Ben bir kez daha sizleri tebrik ediyorum, başarılar diliyorum, tabii bu başarıda Okul Müdürümüz Mehmet Yılmaz Gürel’in gayretleri var. Ben onlara da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Takımın çalıştırıcısı Beden Öğretmeni Mevlanettin Ekinci 26-27-27 Şubat tarihlerinde Çanakkale’de yapılacak Grup Maçlarında öğrencilerine güvendiğini ve Çan’a başarıyla döneceklerini söyledi.




YORUMLAR

  • 0 Yorum