Reklam

Milletvekilleri Ak Gençlikle Buluştu

Milletvekilleri Ak Gençlikle Buluştu
15 Ocak 2013 - 11:31

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları başkanı Orçun OKTAY ; Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan milletvekillerimize ve il başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu gün aramızda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında , derneklerde görev yapmış  Ak Parti çatısı altında ilk defa bulunan genç kardeşlerimiz var, Türkiye nin gönül birliğine  hoş geldiniz diyorum. Ak Parti Gençliğe ve gençlere en çok değer veren anlayışına sahip, verdiği değeri sözde değil özde tutan bir partidir. Tüm ak gençliğin derdi aynı , memleketimize daha iyi hizmet etmek ve ettirebilmek . İşte bunun için bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışacağız , katılımlarınızla teşkilatımıza taze kan yeni heyecan kattınız birliğimiz ve beraberliğimiz daim olur inşallah, dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir; Parti çatısı altında gece gündüz demeden görev yapan gençleri ve teşkilatlarını çok önemsediklerini belirtti. Dünden bugüne çalışmalarından dolayı Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay’a da teşekkürlerini ileten Kaşdemir,başarılıların devamını diledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş’de yaptığı konuşmada, uzun yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu ve sayısız toplantıya katıldığını belirterek en etkilendiği toplantıların gençlere yapılanlar olduğunu ifade etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum