Reklam

Şebnem Öz’den Basın Açıklaması

Şebnem Öz’den Basın Açıklaması
15 Ocak 2013 - 18:14

CHP Kadın Kolları Başkanı Şebnem Öz 15 Ocak Salı günü saat 11.00’da Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan CUMHURİYET HALK PARTİSİ Kadınları ANA-dolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışması kapsamında Türkiye genelindeki CHP İlçe Kadın Kolları ile eş zamanlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Şebnem Öz yaptığı basın açıklamasında: “Türkiye’nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan CUMHURİYET HALK PARTİSİ Kadınları ANA-dolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışması tüm hızıyla devam etmektedir. Bu çalışma kapsamında düzenlenen 8-9-10 Kasım İl Kadın Kolu Başkanları 2. eşgüdüm toplantısında bölge çalışmalarında etkinliği arttırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu arttırmak ve umudu, inancı ve güveni örgütlemek amacıyla 7 ayda 7 İlçe çalışmalarının başlaması kararı alınmıştır. Bu nedenle 7 ayda 7 bölge ANA-dolu yollarında projesinin 7 ayda İlçeler ayağı 15

Ocak Salı günü, İlçe Başkanlıklarında saat 11.00’de yapılacak basın açıklamaları ile Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılacaktır.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum