Reklam

Dardanel 3’lük Attı 0 - 1

Dardanel 3’lük Attı 0 - 1
21 Ocak 2013 - 13:06

Spor Toto 3.lig 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor ikinci devrenin ilk karşılaşması olan Bursa Nilüferspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi karşısında İlker ve İlhan Faruk cezalı, Oğuzhan,Hüseyin ,Umut sakatlıklarından dolayı,yeni transfer Mustafa’nın ise lisansının yetişmemesinden dolayı eksik kadro ile mücadele eden Çanakkale Dardanelspor taraftarınında desteğiyle zorlu deplasmandan 88. Dakikada Uğur Parlak’ın attığı golle üç puan ile dönen taraf oldu.

Karşılaşmanın henüz beşinci dakikasında Okan ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Çanakkale Dardanelspor ilk yarıda rakibine pozisyon vermedi ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda taraftarının da desteğini arkasına alan Çanakkale Dardanelspor rakibi karşısında etkili futbol ortaya koyarken bu devrede Uğur Parlak ve Okan ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan taraf oldu. Rakibine gol pozisyonu vermeyen kırmızı-beyazlı takım karşılaşmanın 88. Dakikasında aradığı gole kavuştu. Bu dakikada gelişen Çanakkale Dardanelspor atağında Okan sert vurdu top Bursa Nilüferspor kalecisinden dönerken Erhan Karayel atağı devam ettiren isim oldu. Erhanın sağ çaprazdan vurduğu topa Uğur Parlak ayak koydu ve karşılaşmada Çanakkale Dardanelspor 1-0 öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken müsabaka Çanakkale Dardanelspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan Notlar;

--Sezon başından buyana Çanakkale Dardanelspor’u hiç yalnız bırakmayan 17 Gençlik taraftarlar derneği 3 otobüs ile bu deplasmanda da yalnız bırakmadı.

--Çanakkale Dardanelspor yönetimide bu zorlu karşılaşmada takımı yalnız bırakmadı. Başkan Osman Saffet AROLAT, yöneticiler Suat DURAK,Bülent BÜBERCİ,Murat ÖKTEM,Engin COŞKUN,Ahmet DOĞAN gibi isimler maç saatinde stada yerlerini aldılar.

--Karşılaşma sonrasında futbolcular galibiyeti geçen hafta içerisinde hayatını kaybeden 17 Gençlik taraftarlar derneği yöneticisi OĞUZHAN GÜNER’e armağan ettiklerini ifade ettiler ve tribünlere giderek merhum yöneticinin ismini lanse ettiler.



YORUMLAR

  • 0 Yorum