Reklam

Soydan Gezilere Devam Ediyor

Soydan Gezilere Devam Ediyor
21 Ocak 2013 - 14:03

Tbmm Çevre Komisyonu Chp grup sözcüsü Çanakkale Milletvekili M.Serdar SOYDAN Çanakkale’de yaptığı bir dizi (merkez esnaf, kahvehane ve köyleri ) ziyaretleri sonrasında bir basın açıklaması yaptı.

Soydan yaptığı basın açıklamasında:

“Çanakkale merkez, ilçeler ve köyler ziyaret proğramlarımız çerçevesinde partililerimiz ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

19 Ocak 2013 tarihinde örgütümüzle birlikte Çanakkale merkezde esnaf ve kahvehane ziyaretlerimiz ardından merkeze bağlı Işıklar (Dörtyol) köyümüzü ziyaret ettik.

Işıklar Köyünde köy Muhtarı Ali Alp ve köyde yaşayan vatandaşlarımız ile birlikte olduk.

 Dörtyol köyümüz tam bir küçük Türkiye özelliği taşıyan; Roman, Türkmen, Kürt ve Türk vatandaşlarımızın birlikte barış ve kardeşlik içerisinde yaşamını sürdürdüğü bir köyümüzdür.

Dörtyol köylüleri yaşadıkları sıkıntıları bizlerle paylaştı ve özellikle hükümetin izlediği tarım politikalarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade ettiler.

Güncel gelişmeleri ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarımız ile ilgili dörtyol sakinlerine bilgi verdikten sonra vatandaşlarımızın sorularını yanıtladık.

Burada özellikle hayvan ithalatı, özelleştirmeler başta olmak üzere Akp hükümetinin tarım ve ekonomi politikalarını anlattık ve Türkiye tarımda kendi kendine yeten ender ülkelerden biriyken,  bugün kurbanlık hayvanını bile ithal eder hale geldigini, bu nedenle dolayı hayvancılıkla geçimini sağlayan ve ithalat yüzünden sıkıntı yaşayan, hayvanlarını satmak zorunda kalan bir sürü vatandaşımız olduğunu ifade ettik.

Ayrıca, Akp göreve geldiği on yıl sonunda memleketin birçok değerini, Türkiye’nin kuruluş sürecinin tanığı olan birçok kurumu yok pahasına sattığını,

 ve vatan topraklarının dahi, yabancı sermayeli bankalar tarafından haciz yoluyla alındığını açıkladık.

Halk için, halkla birlikte, halkın iktidarına yürüyüşe devam…

saygılarımla.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum