Reklam

Oh Ne Ala Memleket

Oh Ne Ala Memleket
03 Ekim 2012 - 16:45

Adı geçen işletme Atatürk Şehir Meydanını reklam alanı gibi kullanıyor. Bu iş yeri işi o kadar abarttı ki artık afişlerini Çan’ın girişlerine uygun gördüğü yerlere izinsiz ve bedelsiz asabiliyor. Şimdi Çan Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu ve Yetkililerine soruyoruz : “Bu işletmenin gelişigüzel izinsiz ve kanunsuz uygulamalarına neden dur demiyorsunuz. Ve artık dur demeyi düşünür müsünüz?”

Bu iş yeri zaten açılmadan önce çok eski olan binaya hiçbir güçlendirme yapmadan deprem yönetmeliğine uygunsuz bir şekilde iş yerini her iki taraftan ikişer metre yana ve binanın diklemesine sonuna kadar büyüttü biz unutmadık sizin de aklınızda olsun.

Şimdi Belediye Yetkililerine son bir defa soruyoruz : “Kiracınız olan bu işletme dilediği yere, dilediği zaman; pankart, afiş, bez asıyor. Ayrıca hafta sonları tüm Çan’a izinsiz el ilanı dağıtıyor, bu işletmeye kesilmiş ceza makbuzunuz var mı? Yoksa neden?”

Bundan sonraki süreçte bu tür (sizi de kandırmaya yönelik) izinsiz yapılan işlere ceza kesecek misiniz? Merakla bekliyor ve takip ediyoruz. Eğer siz görevinizi yapmamakta ısrar edersiniz biz kamuoyu adına sizler hakkında suç duyurusunda bulunarak dava açacağız.








YORUMLAR

  • 0 Yorum