Reklam

Hakem İnşaat'tan Pilav

Hakem İnşaat'tan Pilav
14 Temmuz 2012 - 11:20
Çan'da Doğup Büyüyen, İlk Orta Öğretimini Çanda Tamamlayan ve Vatani Görevini Bitirdikten Sonra Babası Efrahim Durmaz İle Taşeronluk Yapmaya Başlayan 2005 Yılında Kemal Durmaz Firması Olarak Faaliyetlerini Sürdüren Kemal Durmaz, 2006 Yılında HAKEM Madencilik Tur. Sosyal Hizmetler. Nak. Orman Ürünleri. Hayvancılık Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini Kurarak 6 Yıldır Bir Çok Özel ve Resmi Kurumlarda İhalelere Girerek Başarılı İşlere İmza Atmıştır. Durmaz'ın açıklamaları ; “Hakem İnşaatı Daha Üst Düzeylere Taşımayı Sağlam Kalıcı Adımlar Atmayı Hedeflemekteyim” Dedi.

Hakem İnşaat ;
Bu Güne Kadar 250'nin Üzerinde Konut Üretip Satmıştır. HAKEM İnşaatın Yeni Projeleri Gerek Çan, Çanakkale ve Kepezde 57 Konut Üretmekte Olup Çan'da Halen Devam Etmekte Olan Usal Evleri, Öztürk Evleri, Emin Evleri, Çamlık Evleri İle Birlikte Yeni Konut Adedi 70 Civarında Olup Satışa Sunulmuştur.

HAKEM İnşaatın Pilav İkramına; Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa KARAGÖZ, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman KUZU, Banka Müdürleri, Müşterileri, Çalışanları ve Meslektaşları Katılarak Kemal DURMAZ'ı Onurlandırmışlardır.

Bizde Çan Medya Grubu Olarak HAKEM İnşaat Firmasına Gelecek Yıllarda Hayırlı İşler Diliyoruz…






YORUMLAR

  • 0 Yorum