Reklam

Çan MYO’Dan ‘’ Değerlerimiz ‘’ Semineri

Çan MYO’Dan ‘’ Değerlerimiz ‘’ Semineri
06 Ekim 2012 - 16:38

Çan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen seminer Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti.

Çan Belediyesi katkıları ile gerçekleştirilen seminere, konuşmacı olarak Doç. Dr. Salih Zeki Genç (Çan’ın Değerleri), Doç. Dr. Muhammet Erat (Genel Değerlerimiz) Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çanakkale Seramik Fabrikaları AR-GE ve Teknoloji Müdürü Ali Küçük, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Yakup Kılıçarslan ve Erdem Gündoğdu, Çan Meslek Yüksek Okulu hocaları, öğrencileri ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.

            Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu yaptığı açılış konuşmasında; ‘’ Çan halkı olarak üniversite öğrencilerimizin her zaman arkasındayız. Çan’ın, üniversitenin ve öğrencilerin gerek gelişmesi gerekse de sosyal faaliyetler içerisinde bulunabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanlığa geldiğim günden bu yana Çan Belediyesi olarak her zaman her alanda üniversiteyi ve öğrencilerimizi destekledik. Bunun çeşitli örneklerini görmek mümkündür. Biz sizleri misafir olarak görüyor ve baş tacımız ediyoruz. Sizlere değer veriyoruz. Konaklama anlamında buraya geldiğinizde pek sıkıntı çekmediniz fakat devlet yurduna ihtiyaç duyduğumuz da bir gerçek. Geçtiğimiz aylarda Çan’da Devlet Yurdu açılması konusunda görüşmeler de bulunduk ve ilerleyen zamanlarda da yurdumuza kavuşacağız. Buradan bir müjdeli haberi daha duyurmak istiyorum. Okula giderken kullandığınız köprüden okula kadar olan bölüme yakın zaman da kaldırım ve yürüyüş yolları yapacağız. Işıklandırmamızı tamamladık. Kaldırımı da aktif hale getirerek o yolda ki sorunları bir nebze azaltmış olacağız. Bunların hepsi sizler için. Size değer verdiğimiz, misafir olarak gördüğümüz ve baş tacı ettiğimiz için. Belediye binamız Atatürk Şehir Meydanı’nda buyurun gelin. Hepinize, her zaman ve her sorununuz da kapım açık. Beni de çağırdığınızda bu tür etkinliklerde ya da sorunlarınız da beraber olmak beni sevindirir. Sorunlarınız sorunlarımızdır. ‘’ dedi.

 

            Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun ardından kürsüye gelen Çan Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yakup Kılıçarslan ‘’ Çanakkale Seramik Fabrikaları Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur önderliğinde Çan çok büyük bir gelişme kat etti. Şu anda da Çan Meslek Yüksek Okulu ve öğrencileri ile beraber bizler bu seviyeyi bir kat daha arttırmak için uğraşıyoruz. Bugün bizlerle beraber olan değerli hocalarımıza, Belediye Başkanımıza, Çanakkale Seramik Fabrikaları ARGE ve Teknoloji Müdürümüze, okul hocalarımıza, vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

            Seminer ‘’ Çan’ın Değerleri ‘’ ve ‘’ Genel Değerlerimiz ‘’ konularının aktarılmasının ardından ikramlar ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum