Reklam

Türk Ve Uysal'dan Çan Devlet Hastanesine Ziyaret

Türk Ve Uysal'dan Çan Devlet Hastanesine Ziyaret
22 Şubat 2013 - 19:25

Sağlık işkolunda örgütlü Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Abdurrahman Uysal beraberlerinde Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Turhan Çavdar ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere Çan'a gelerek Çan Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.

        Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Türk ve Uysal, Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Çavdar ve Türk Sağlık-Sen Çan Temsilcisi Ahmet Uçar ile birlikte önce Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.H.Gürkan Çoban ve Hastane Mali İşler Hiz.Müdürü Derya Karagöz'ü ziyaret ederek bir süre görüştüler.

        Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Türk ve Uysal daha sonra hastanedeki  servisleri gezerek sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlediler.

       Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk Çan'ın Sesi'ne bir demeç vererek ziyaret nedenlerini ve çalışmalarını açıkladı. Türk'ün gazetemize verdiği demeç şöyle: “Bugün Çanakkale ilimizin ve daha sonra da ilçelerimizi ziyaret için geldik ve Çan Devlet Hastanesi'ni ziyaret ediyoruz. Çan ilçesine bağlı sağlık hizmeti veren 1. basamak ve 2. basamak olan Devlet Hastanesi'nde hem idarecileri ziyaret etmek ham de çalışanların sıkıntılarını tespit adına bugün Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları olarak buradayız. Amacımız sağlık çalışanlarının mutlu bir şekilde hizmet vermesini sağlamak ve aynı zamanda da vatandaşımıza verilecek hizmetin kalitesini nasıl arttırırız bununla ilgili mücadele vermektir. Tabii Kanun Hükmünde Kararname ile değişen Kamu Hastaneleri Kurumu, Halk Sağlığı Müdürlükleri ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sağlık İl Müdürlükleri olarak üç ayrı statüde kuruma ayrılmıştır Sağlık Bakanlığı. Bu da illerde görüyoruz ki farklı yapıların üç türlü idarenin bir araya gelmesinde ileride sıkıntıların hasıl olacağını şimdiden tespit etmiş bulunuyoruz. Bunun için de önümüzdeki hafta Sağlık Bakanımızla yapacağımız görüşmemizde de illerde yaşanan sıkıntıları kendisine rapor halinde sunacağız ve bu sıkıntıların ortadan kaldırılması adına da mücadele vermek için gezilerimize devam edeceğiz.”

       Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk ve Abdurrahman Uysal daha sonra Balıkesir'e gitmek üzere Çan'dan ayrıldılar.


YORUMLAR

  • 0 Yorum