Reklam

Dardanelspor Farklı Kazandı 4-1

Dardanelspor Farklı Kazandı 4-1
28 Ocak 2013 - 12:06

Çanakkale 18 Mart Stadında saat 13.30 da başlaması gereken karşılaşma, zeminin karla kaplı olması ve çizgilerin belirsiz olması nedeniyle yaklaşık 1 saat geç başladı.

Federasyon temsilcisi ve hakemler karşılaşmadan önce sahaya gelerek zeminin maç oynamaya elverişli olup olmadığını inceledi.

Saha çizgilerinin belirginleştirilmesini ve zeminin kar biriken yerlerinin temizlemesini isteyen hakemler maçı oynatmaya karar verdi. Bu karar üzerine stada getirtilen ekipler sahanın gerekli alanlarını, kar biriken yerlerini ve kale önleri ile çizgi alanlarını temizlediler. Çizgilerin de özel malzeme ile belirginleşmesinden sonra zemin maç oynanmasına hazır hale getirildi.

Her iki takım da sahaya kale arkası tribün kapılarından girdi.

Karşılaşmaya Çanakkale Dardanelspor iyi başladı. Zeminin iyi futbol oynamaya ve pas yapmaya müsait olmamasına karşın kontrollü oynayan ve topu rakip alanda tutmayı başaran Çanakkale Dardanelspor maçın 17 nci dakikasında yeni transfer Mustafa’nın golü ile 1-0 öne geçti.

Golden 6 dakika sonra bu kez kaptan Erhan Karayel önünde bulduğu topu sert bir vuruşla filelere gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

2-0 dan sonra baskısını daha da arttıran evsahibi Dardanelspor 3 ncü golü ararken kalesinde gol gördü. maçın 27 nci dakikasında hakemin verdiği penaltıyı Emre Kahraman gole çevirdi ve skoru 2-1 yaptı.

Farkın bire inmesinden sonra yine baskılı oyununu sürdüren Çanakkale Dardanelspor, Murat Akçay’ın 32 nci dakikada kaydettiği golü ile farkı yeniden 2 ye çıkardı.

3-1 den sonra daha etkili ve rahat bir oyun ortaya koyan Çanakkale Dardanelspor maçın 39 ncu dakikasında penaltı kazandı. Atışı kullanan Safa, sert ve isabetli bir vuruşla golü kaydetti ve farkı 3’e çıkararak skoru 4-1 yaptı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oynamasına karşı gol bulamayan Çanakkale Dardanelspor sahadan 4-1 galip ayrıldı ve puanını 40’a çıkararak liderlik koltuğunu Aydınspor ile paylaştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum