Reklam

Arslancaspor Son Nefeste 3-2

Arslancaspor Son Nefeste 3-2
26 Ocak 2013 - 18:21

Çanakkale 18 Mart stadı sentetik çim sahasında oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken ev sahibi Arslancaspor uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. Müsabakanın sonunda Kepezspor’dan Murat Arslan ve Ufuk kırmızı kart gören isimler oldular.

Müsabakanın 32. Dakikasında konuk Kepezspor İlyas ile 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golden yedi dakika sonra 39. Dakikada Arslancaspor Furkan ile skoru 1-1 yaparken devre bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda atak başladı. Karşılaşmanın 69. Dakikasında ev sahibi Arslancaspor penaltı vuruşu kazandı penaltıya konuk takım Kepezspor oyuncuları uzun süre itiraz ederlerken topun başına geçen Ruhi Arslancaspor’u 2-1 öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın 81. Dakikasında gelişen Kepezspor atağında Murat Arslan mükemmel vurdu ve karşılaşmada skor 2-2 oldu. Bu dakikadan sonra iki takım oyuncuları da skoru değiştirmek için büyük çaba harcarlarken müsabakanın uzatma dakikalarında oluşan karambolde Ruhi ev sahibi Arslancaspor’u 3-2 öne geçirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Müsabakanın sonunda konuk takım futbolcuları karşılaşma hakemlerine uzun süre tepki gösterirlerken müsabaka hakemi Emre Yılmaz Kepezspor’dan Murat Arslan ve Ufuk’u kırmızı kart ile cezalandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum