Reklam

Futsal’da Şampiyon Ticaret Meslek Lisesi

Futsal’da Şampiyon Ticaret Meslek Lisesi
25 Ocak 2013 - 14:37

Çan Kapalı Spor Salonu’nda 23 Ocak Çarşamba günü Çan Teknik ve EML ile ÇİBAL arasında oynanan müsabaka ile başladı. Rakiplerini eleyerek finale kalan Çan Teknik ve EML ve Ticaret Meslek Lisesi 25 Ocak Cuma günü saat 11.00’da Çan Kapalı Spor Salonu’nda karşılaştı.

Çan Teknik ve EML kadrosunda Can Cantürk, Enes Onur Terzi, Murat Eker, Mesut Gökçe, Eren Arsalan, Mehmet Deniz Karakaş, Ali Tosun, Selçuk Demirdaş, Hakan Çetin, Oğuz Uz, Devrim Dirik, Cüneyt Doğan bulunurken, Ticaret Meslek Lisesi kadrosunda ise Erhan Altın Deniz Türker, Tayfun Akıncı, Oğuz Kaan Sarıtepe, Yunus Demir, Ertan Ulucu, Serhat Yalçın, Serdar İlhan,Necati Yonar ve Arif sinir yer aldı.

Her iki okulun da öğrencilerinin taraftar olarak yerini aldığı final müsabakasını ise Gengiz Güler ve Merve Güler  yönetti. Maça hızlı başlayan taraf Çan Teknik ve EML  olurken 1-0 öne geçti. Fakat mücadeleyi bırakmayan Ticaret Meslek Lisesi skoru önce 1-0 dan 1-1 ‘e daha sonra 2-1 ‘den 2-2 ‘ye getirerek maça dengeyi getirdi. Maçın son dakikasında Ticaret Meslek Lisesi’nin yıldız oyuncularından Yunus Demir’in mükemmel asistini gole çeviren Oğuz Kaan Sarıtepe takımını 3-2 öne geçirdi. Maçı 3-2 kazanan Ticaret Meslek Lisesi 23-24-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Liselerarası Futsal Turnuvası’nda Şampiyon oldu.

Biz de Çan Medya Grubu olarak turnuvaya katılan ve ter döken herkesi tebrik ediyor, Ticaret Meslek Lisesi’nin başarılarının devamını diliyoruz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum