Reklam

Başarılı Sporculardan ÖZKAN’a Ziyaret

Başarılı Sporculardan ÖZKAN’a Ziyaret
19 Şubat 2013 - 17:47

Çan Ticaret Meslek Lisesi’ndeki 6 takımın başarılı sporcuları dün Okul Müdürü Yücel Doğan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Dinç ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan’ı ziyaret ederek başarı sözü verdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan ziyarette yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizin bu tür sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanmaları güzel. Çan Ticaret Lisemizin 6 ayrı branşta bu aktivitenin içersinde yer almasında emeği geçen Okul Müdürümüze ve Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sadece akademik çalışmalarda değil, bunun dışındaki diğer bu tür sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler içinde yer almaları bizler için de memnuniyet verici. Hem kendi adımıza hem okulumuz adına ve hem de ilçemiz adına sizlerle gurur duyuyoruz. İlerisi için daha güzel başarılar kazanmanızı umut ettiğimizi de ifade ediyoruz. Bu tür faaliyetler öğrencilerimiz adına gerçekten önemli bir kazanım. Onların sosyalleşmeleri adına, geleceklerinde kendi başlarına iş yapmaları ve  hazırlık süreci geçirmelerinde bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Baktığımızda ilçemizdeki tüm kurumlarımız farklı etkinliklerle, faaliyetlerle bu güzellikleri ortaya koyuyorlar. Bu da bir güzellik. Yani kendi içimizde kalmıyoruz ciddi bir etkinliğimiz var. Ben bu vesileyle tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepinize başarılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Okul Müdürü Yücel Doğan da “Beden Eğitimi öğretmenimiz Yunus Dinç’in sistemli bir çalışması var. Bu sistemli çalışma sonucu başarı da kaçınılmaz oluyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda Marmara çapında, ülke çapında sporcu gençlerimizin yetişeceğini düşünüyoruz. İnşallah milli takımlar bazında da ilerleyen zamanlarda başarılı sporcularımızın çıkacağın düşünüyoruz. Şu an bir anlamda temel atma aşamasındayız. İnşallah ilerleyen zamanda daha güzel neticelere ulaşacağız” diye konuştu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Dinç de 6 branşta faaliyet gösterdiklerini belirterek “Futbol, futsal, hentbol, masa tenisi, kros,  bagmington kız ve erkek takımlarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Futsalda ilçe birincisi olduk. Daha önce krosta atletizmde ikinciliğimiz var. Bu hafta ilde yarışmalar var ve hedefimiz birincilik. Futsalda ilçe birincisi olmuştuk şimdi il’e gideceğiz. Bagmington da mart ayında başlıyor. Geçen sene kızlarda il birincisi olmuştuk. Bu yılki hedefimiz bagmingtonda hem kızlarda hem erkeklerde il birinciliği. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ziyaretten sonra Ticaret Meslek Lisesi’nin başarılı sporcularına çeşitli armağanlar vererek başarıların devamını diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç