Reklam

24. Vergi Haftası Başladı

24. Vergi Haftası Başladı
23 Şubat 2013 - 20:32

Çelenk sunum törenine Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak, TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürü Nizamettin Özmek, daire amirleri, Çan Vergi Dairesi personeli,  Kaleseramik Muhasebe Müdürü Nedim Ceylan, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin, Çan Ziraat Odası Başkanı Hüsrev Damar, S.S. Çan 52 Nolu Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hayati Beceren, Çanlı muhasebeci ve mali müşavirler ve esnaflar katıldı. Çan Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan’ın iki memuruyla birlikte Atatürk Anıtına çelenk koymalarının ardından saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız söylendi.

Daha sonra Çan Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan ve personeli, Vergi Dairesi’nde hafta nedeniyle kutlamaları kabul ettiler.

24. Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan ve personeli bugün Kaymakam Yakup Tat’ı, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu, Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin’i ve Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner’i ziyaret edecekler.

Vergi Haftası kutlamaları yarın mükellef ziyaretleri ve 28 Şubat Perşembe günü ve 1 Ocak Cuma günü de ilk ve ortaöğretim okullarında verginin öneminin anlatılacağı bilgilendirme toplantılarıyla devam edecek.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum