Reklam

Çan Belediyesinden Karne Hediyesi

Çan Belediyesinden Karne Hediyesi
04 Şubat 2013 - 10:26

Çan Belediyesi'nin, kültür ve sanat hizmetleri kapsamında Çan'da bulunan ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere yönelik karne hediyesi olarak tiyatro etkinliği düzenledi.

3 Şubat Pazar günü Çan Belediyesi Düğün salonunda sahnelenen Tevfik İnceoğlu tiyatrosu ‘’ Keloğlan ve Sevimli Dev ‘’ isimli tiyatro saat 12.00’da ve 15.00’da olmak üzere 2 seansta sahnelendi.

Ücretsiz olarak İlköğretim okulları öğrencileri için düzenlenen “Keloğlan ve Sevimli Dev” tiyatrosu öncesinde konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu “Çocuklarımız bizler için çok değerli. Yol, Termal Otel, Köprü bunlar yapılır. Ama bizler için asıl önemli olan çocuklarımızdır. Tiyatro Gösterileriyle, satranç turnuvalarıyla, yaz okullarıyla çocuklarımız için faydalı işler yapıyoruz. Bu tiyatroyu da sömestr döneminde çocuklarımıza bizlerden bir hediye olarak kabul edin. Hepinize iyi seyirler.” dedi.

Tevfik İnceoğlu tiyatrosu ‘’ Keloğlan ve Sevimli Dev ‘’ tiyatrosu her iki seansta da çocuklar ve veliler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum