Reklam

Vergi Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Vergi Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
27 Şubat 2013 - 18:42

Çan'da vergisini zamanında ve düzenli olarak ödeyen kişi ve kurumlara Çan Vergi Dairesi tarafından nostaljik radyo ve başarı plaketi verildi.

Çan Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Yazan ve personeli vergisini zamanında ve düzenli olarak ödeyen esnafları ve şirketleri temsilen seçilen Cihan Market, Nizam Yapı, Çan Ada Unlu Mamulleri, Sylee Giyim Elvan Güven, Ercem Mobilya, Arslan Elektrik, Ceyhan Çakır, Tuğra Optik Cahit Taşçı'ya nostaljik radyo hediye ederken, Kardelen Müzik, Türker Sarraf, Arslan İletişim, Ermaksan, Arge Bilgisayar, Gezerler Doğalgaz, Ayfer Karabıyık, Süleyman Avcı, Ayten Kurcan, Mücahit Öner, Mustafa Akkuş, Şener Pamuk, Faruk Görgün, Hakan Fidan, Coşkun Taşkın, Çan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Yıldız, Çöllüoğlu ve Ercan Döner'i ziyaret ederek hem armağanlarını verdi hem de bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Müdür Yazan, “Türkiye vergisini zamanında ve düzenli olarak ödeyen kişi ve kurumların sayesinde kalkınabilir. Çünkü vergi, Türk vatandaşlarının onurla yerine getirdiği ve getireceği bir yükümlülüktür. Bu yükümlülüğünü duyarlı bir şekilde yerine getiren kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.

Çan Vergi Dairesi Müdürü Yazan, “Çan Ada Unlu Mamullerinin Vergi Haftası nedeniyle personelimize ikram ettiği “Verginin Meyvesi Hizmettir” yazılı pasta için çok teşekkür ederiz.” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç