Reklam

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri Çan da toplandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri Çan da toplandı
22 Şubat 2013 - 14:15
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından aylık olarak düzenlenen İlçe Müdürleri Koordinasyon Toplantısı bu kez Çan'da gerçekleştirildi.

Kaleseramik Fabrikaları Havuzbaşı Tesisleri'nde iki oturum şeklinde yapılan toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Nazlım, Şube Müdürleri İsa Seçkin, Mehmet Sezer (Gıda ve Yem), Hakan Batıbeki (Hayvan Sağlığı ve Su Ürünleri), Ömer Yıldız (Bitkisel Üretim ), Hayati Güre (Kırsal Kalkınma Koordinasyon), Sevim Kakız (Tarımsal Altyapı) ve Hüseyin Özen (Tarımsal Veriler ve Koordinasyon) ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürleri Başak Egesel (Ezine), Mehmet Kavruk (Bozcaada), Fatih Sarı (Bayramiç), Recep Cengiz (Yenice), Hatice Ceren (Lâpseki), Ziya Çakar (Gelibolu), İbrahim Gocuk (Eceabat) ve Derya Özçelik (Gökçeada) katıldılar.

Gıda Tarım İl Müdürü Mustafa Akkuş ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Çan İlçe Müdürü Hakan Kahveci, Kaymakam Yakup Tat ve Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kaymakam Tat ziyarette yaptığı konuşmasında “İlçemizde tarımsal faaliyetler önemli ve gün geçtikçe de önemi artıyor. Bu konuda yeni yatırımlarımız ve yeni çalışmalarımız gün geçtikçe artarak devam ediyor. Dolayısıyla tarım önemli bir sektör. Tarım çalışanları da önemli. Bölgemizde her ne kadar sanayi tesislerimiz olsa da tarımı ihmal edemeyiz. Tarımsal arazilerimizi ve tarımsal değerlerimizi ön plana çıkarmak için gayret sarf ediyoruz. Bu hususta da il çapında n büyük gayreti Sayın İl Müdürümüz Mustafa Akkuş beyin gösterdiğini biliyoruz. Biz de gayretlerinin arkasındayız, yanındayız. Bizlere düşen bir şey varsa her zaman destek olmak için hazırız. Tekrar bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş da “Kaymakam beye biz de çok teşekkür ediyoruz. Tabii ki Çanakkale tarımsal açıdan büyük potansiyeli olan bir ilimiz. Bu ilde de tabii ki çalışırken uygulama birliğini sağlamamız gerekiyor. İlçelerle yakın ilişki içerisinde bulunmamız lazım. Çünkü ilçelerimizin de potansiyeli yüksek. Çok ilden yüksek potansiyelleri var ilçelerimizin. Arkadaşlarımızla istişare toplantılarını her ay değişik bir ilçede yapıyoruz ve Çanakkale tarımına ne katkı verebiliriz, ülkemiz tarımına ne katkı sunabiliriz, bunları değerlendiriyoruz. Bu toplantılar elbette daha iyi hizmet verebilmek içindir. Çabalarımız, gayretlerimiz ortada. Sayın Kaymakamımıza bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İl Müdürü Akkuş ve İlçe Müdürü Kahveci daha sonra Belediye Başkanı Kuzu'yu makamında ziyaret ettiler. Kuzu konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra “Çan'a yaptıkları ziyaretten dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Çan hepimizin bildiği üzere tarımla iştigal eden bir ilçe. O anlamda da zaten müdürümüzün Çan'a ciddi bir hassasiyeti var; hem İl Müdürümüzün, hem İlçe Müdürümüzün ciddi gayretleri var. Çan Belediye Başkanı olarak Çan'a yaptıkları ziyaretlerinden memnun oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürü Akkuş da, ziyaretlerini kabul ettiği için Başkan Kuzu'ya teşekkür etti.

Ziyaretlerden sonra Kaymakam Yakup Tat, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Akkuş, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri Kaleseramik Havuzbaşı Tesisleri'nde birlikte öğle yemeği yediler.

Yemeğin ardından İlçe Müdürleri Koordinasyon Toplantısı'nın ikinci oturumu gerçekleştirildi.









YORUMLAR

  • 0 Yorum