Reklam

Başarılı Voleybolculardan Tat Ve Kuzu'ya Ziyaret

Başarılı Voleybolculardan Tat Ve Kuzu'ya Ziyaret
21 Şubat 2013 - 13:43

         Okul Müdürü H.İbrahim Kırmış ile Kaymakam Tat'ın makamına gelen yıldız voleybolcular, Edirne'de yapılacak bölge karşılaşmalarında başarı sözü verdiler.

         Kaymakam Tat da ziyarette yaptığı konuşmada, “Bireysel sporlar da önemli ama takım sporları çok daha önemli. Bakın bir takımda 12-13 gencimiz sporla ilgileniyor. Ne güzeldir ki bu öğrencilerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar, bünyelerini ve vücutlarını geleceğe hazırlıyorlar, Atatürk'ün söylediği ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' ilkesine uygun şekilde önce vücutlarını sağlamlaştırıyorlar, kafaları da ona göre sağlam olacak tabii. İnşallah geleceğin büyük insanları, sporcuları olarak yetişecekler. Bu anlamda, böyle bir başarının elde edilmiş olması güzel bir şey, hem takım adına, hem okul adına hem de diğer gençlerimiz adına. Özendirici olması açısından ne kadar başarı elde ederseniz, etrafınızdaki arkadaşlarınız da bu spora özeneceklerdir, ilgi duyacaklardır. Bu vesileyle de kötü ortamlardan uzak kalacaklar, spor ortamında, eğitim ortamında daha uzun süre bulunacaklardır. Bu anlamda sevindirici bir gelişme. Sizleri yürekten destekliyorum. İnşallah daha büyük başarılarınızı da duymak için dört gözle bekliyoruz” dedi.

        Kaymakam Tat, başarılı sporculara üzerinde ‘Şampiyon' yazan birer kazak armağan etti.

Ş.E.E.O.'nun başarılı yıldız voleybolcuları öğleden sonra da Okul Müdürü H.İbrahim Kırmış ile birlikte Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret ettiler.

         Başkan Kuzu ziyarette başarılı voleybolculara hitaben “Tebrik ediyoruz arkadaşlar. Bu şampiyona Çan'dan bir okulumuzun olması, Şehit Engin Eker Ortaokulu'nun olması bizim için, Çan için onur verici. İnşallah daha da başarılı olur ve Çan'ı Çanakkale'yi ülke düzeyinde de başarılı bir şekilde temsil edersiniz, güzel derecelerle dönersiniz. Yani dönmeseniz bile buradan çıkıyor olmanız çok gurur verici bir şey. Çan'dan bir okulumuzun olması beni ciddi anlamda sevindiriyor. Başarılarınızı devam ettirmenizi diliyor, sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

        Ş.E.E.O.'nun voleybolcuları Başkan Kuzu'dan Spor Salonu'nun ısınma sorununun çözümlenmesini isterken Başkan Kuzu, bu yaz ayı içinde bu sorunun çözüleceğini belirtti.

        Başarılı voleybolcular Başkan Kuzu'ya da başarı sözü verince Başkan Kuzu “Ben de size her zaman destek sözü veriyorum” dedi.

        Halil Yılmaz, Ali Keser, Mustafa Yılmaz, Oğuz Düven, Orhan Özkan, Hüseyin Karakurt,Oğuzhan Kamalı, Ramazan Öztürk, A.Burak Asaç, Mete Çetin ve A.Asım Öztürk'ten oluşan Ş.E.E.O. Voleybol Takımı, Lapseki Plevne Ortaokulu'nu 3-1, Ayvacık Atatürk Ortaokulu'nu 3-1, Küçükkuyu Fennur Sezen Ortaokulu'nu 3-0 ve Umurbey Ortaokulu'nu 3-0 yenerek Çanakkale İl Birinciliğini elde etmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum