Reklam

Çan Belediyesi Satranç Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu

Çan Belediyesi Satranç Turnuvası’nda Şampiyonlar Belli Oldu
08 Şubat 2013 - 12:55

Turnuvanın ardından yapılan ödül töreninde Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek, turnuvaya katılan herkese göstermiş oldukları ilgiden olayı teşekkür etti.

Ailelerin de katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde yarışmanın 1.lerine nebook, 2.lere tablet, 3.lere müzik çalar, 4.lere ise satranç takımı hediye olarak verildi. Ayrıca turnuvaya katılan toplam 239 kişiye de katılım sertifikası takdim edildi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu Çan Belediyesi Menderes Parkı’nda yapılan ödül törendeki konuşmasında “Belediye olarak ilk defa böyle bir satranç turnuvası düzenledik. Yüksek bir katılım gerçekleşti.239 arkadaşımız turnuvada yarıştı. Bu anlamda yarışan arkadaşlarımıza, anne babalara teşekkür ediyorum. Biz bu faaliyetleri yaparız çocuklar ilgi göstermezse hiçbir anlamı olmaz, bu güzellikler de  olmaz. İlden gelen ve Çan’dan yardımcı olan satranç hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum bu turnuvayı çok iyi yönettiler. Dereceye giren yarışmacılara ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

        Çan Kaymakamı Yakup Tat ise konuşmasında “Sevgili ve kıymetli aileler sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çan Belediyesi’ne böyle bir organizasyon düzenlediği için çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın gençlere çok şey katacağını düşünüyorum. Hayatta da stratejik düşünmek çok önemlidir. Gençlerimiz ileride bizim yöneticilerimiz olacaktır onlar ne kadar stratejik düşünürlerse ülkemizde o kadar stratejik bir ülke olacaktır. Şehir dışından gelen hakem heyetine de çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

       Çan Belediyesi Satranç Turnuvasına Çan Kaymakamı Yakup Tat ve Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Mermi, Çan Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Çan Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, İl Genel Meclis Üyesi Üsrev Damar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgüt temsilcileri, yarışmacılar ve aileleri katıldı.

Turnuvada Dereceye Girenler

KÜÇÜKLER KATAGORİSİ 

1.      ÖMER FATİH ADIYAMAN                               

2.      AHMET MUSTAFA ÇETİN                              

3.      UĞUR ÜYSAL                                                  

4.      ATA DÜNDAR                                               

 

 

 

YILDIZLAR KATEGORİSİ 

1.      AHMET BURAK AKSAÇ                                  

2.      MUSTAFA TURGUT                                        

3.      ERDİNÇ ÜNAL                                                  

4.      BURAK ÖNDER                                                

 

LİSE  KATEGORİSİ 

        1.MUSTAFA AKKOÇ                                

        2.MAHİR BERK

        3. EMİN TURAN                                      

        4. HİLMET TÜTÜNCÜ                             

 

YETİŞKİN KATEGORİSİ 

1.      MEHMET DEMİR                                         

2.      HIFZI BOZCADA                                            

3.      UĞUR KOLTAN                                            

4.      ÜMİT ÖZDEMİR


YORUMLAR

  • 0 Yorum