Reklam

Cezalar Kapıda

Cezalar Kapıda
28 Şubat 2013 - 15:16

Sezon başından buyana bir kez seyircisiz oynama, bir kezde kapanan Yeni Çanspor yeni bir ceza ile karşı karşıya kaldı. Süper amatör küme şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çanspor kendi sahasında oynadığı ve 7-0 kazandığı Lapsekispor karşılaşmasında taraftarlarının müsabaka esnasındaki eylemleri nedeni ile il disiplin kuruluna sevkedildi. Daha önceki haftalarda kendi sahasında onadığı Çan Termikspor karşılaşmasından sonra bir maç seyircisiz oynama ve Geliboluspor karşılaşmasından sonrada bir maç saha kapama ile karşılaşan Yeni Çanspor kulübü şimdi yeni bir ceza ile karşı karşıya kaldı.

İl tertip kurulu ayrıca Yeni Çanspor'un cezası nedeni ile Karabiga'da oynadığı Arslancaspor karşılaşmasında eylemleri nedeni ile kırmızı beyazlı kulübün yöneticisi Ünsal Dirlik'ide tedbirli olarak il disiplin kuruluna sevketti.

Geliboluspor cezası sebebiyle Mahmudiye'de oynadığı Adaspor karşılaşmasında ise eylemleri nedeni ile Geliboluspor antrenörü Deniz Ünver'de il tertip kurulunca il disiplin kuruluna sevkedilen isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum