Reklam

AKP Seçim Öncesi Çan'da Son Mitingini Yaptı

AKP Seçim Öncesi Çan'da Son Mitingini Yaptı
05 Haziran 2015 - 20:02

 05 Haziran Cuma günü saat 17.00’da menderes parkında başlayan mitinge Çan Belediye başkanı Dr. Abdurrahman kuzu, Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan,  Çanakkale Milletvekili adayı Sebahattin Güner ve Çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın başında konuşma yapan AKP Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz:
“Bugün 13 seneden bugüne yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminati olduğunu anlatmaya geldik. Alnımız ak başımız dik, popilist siyaset yapmadan sizlerin karşısındayız.13 seneden beri çok büyük işler yaptık.Biz yaptığımız hizmetlerle inşallah tarlada izimiz harmandada  yüzümüz var ve karşınızdayız.Nasıl izimiz var ekonomide,sağlıkta ve eğitimde izimiz var.Türkiye’nin Dünyada gücünün daha da artması, Çanımızın daha da gelişmesi  ve en önemlisi istikrarımızın hep sürmesi için desteklerinizi istiyorum.Hepinize en kalbi sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Konuşmasının ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu yaptığı konuşmada:
“Ak parti 12 yıldır iktidarda, bakın biz mikrofonu elimize alıp 12 yıldır bu partinin neler yaptığını anlatmamıza bence gerek yok. Çünkü hepsini biz beraber yaşadık.12 yıl önce bu memlekette ne vardı 12 yıl içinde neler oldu bunları yaşayarak gördük öğrendik. Sağlıkta, ulaşımda, ekonomide hangi noktalara geldiğimiz ortada. Sizlerin bu coşkusu olduğu sürece Ak Parti gitmeyecek. Ak Parti atıp tutmuyor ama bakın diğerleri atıp tutuyor. Onun için biz eminiz ki 7 Haziranda gerekli desteği verecek ve Ak Parti Allahın izniyle bu önümüzde ki 4 yılda iktidar olup bu ülkenin önünü açacak. Hepinize teşekkür ediyor Allaha emanet olun diyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun yaptığın konuşmanın ardından
konuşma yapan Çanakkale Milletvekili adayı Sebahattin Güner yaptığı konuşmada:
“7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için, Çanımız için, Çanakkale’miz için hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan icraatları her başlık altında tek tek saymaya kalksak her başlığı saatlerce, günlerce konuşabiliriz. Ben onlara fazla girmek istemiyorum. Dünyanın gözünün Türkiye’de ve 7 Haziran seçimlerinde olduğunu söylemek istiyorum. Tekrar özür dileriz bizim bir hatamız olmuştur, kırmışızdır ama bunların hiçbiri Türkiye’nin dünya devleti olmasının önüne geçecek sebepler değildir. Hakkınız helal edin, hepiniz sağ olun var olun, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan yaptığı konuşmada:
“Yorulmak bir tarafa yeni başlıyoruz daha yolun yarısındayız. İlk günkü gibi aşkımız, heyecanımız var. Buradan size güvenerek, fotoğrafı özetleyerek ilan ediyorum 7 Haziran akşamı hangi parti iktidar olacak tartışması yoktur 7 Haziran akşamı hangi parti 1. olacak sorusuna cevap aranmayacak. Tartışmasız farkla Ak Parti devam edecek. Öğrencimiz Çan’da artacak çünkü Çan’ın buna ihtiyacı var. Onlar konuşacak Ak Parti yapacak. Onlar hakaret edecek Ak Parti Yapacak. Daha yeni başlıyoruz bir sürü iddiamız var. Eksiğimiz varsa ki var biz melek değiliz, elimizde sihirli değnek yok. Batmış bir ekonomiyi aldık çok kötü bir tabloyu aldık ayağa kaldırdık. O yüzden eksikler varsa biz tamamlayacağız. Bu ülkenin kardeşliğini sağladık, şehit haberi almak istemiyoruz artık dedik. Dosta düşmana Bülent Turan nereliymiş hep beraber göstereceğiz. Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum, ayrı ayrı muhabbetlerimi sunuyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum sağ olun var olun” dedi.
Programdan sonra katılımcılar pilav ayran ikram edildi.










YORUMLAR

  • 0 Yorum