Reklam

33 İşçi Alınacak

33 İşçi Alınacak
31 Ekim 2013 - 17:24

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı Çan Linyit İşletme Müdürlüğü bünyesine 33 işçi alacağını bildirdi. 1 dinamitçi, 3 iş makineleri bakım onarımcısı, 2 otomotiv elektrikçisi, 4 tahliye ve ilgili yük taşıma işçisi, 9 manevracı, 2 madenci, 2 buldozer operatörü olmak üzere toplam 33 kişi alınacağı İş-Kur Çanakkale İl Müdürlüğünce bildirildi. İşe girmek isteyenlerin, 10 gün içinde İş-Kur'a müracaat etmesi gerekiyor.

Türkiye Kömür İşletmeleri Çan Linyit İşletmeciliği'nin resmi sitesi olan, http://www.cli.gov.tr internet sitesinde yayınlanan duyuru metni ;

“Genel Müdürlüğümüzün talimatları gereği, 4857 sayılı İş Yasasına tabi olarak; "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" ile Genel Müdürlüğümüzün 23.07.2013 tarih, 2804/7964 sayılı Sınav talimatında belirtilen esaslar çerçevesinde, 6331 Sayılı İş Güvenliği ve Sağlığı Kanunu bakımından ÇOK TEHLİKELİ sınıfına tabi madencilik yapan İşletmemizde istihdam edilmek üzere; Ayrıntıları ve eğitim durumları duyurumuz ekinde gösterilen unvanlarda toplam 33 İŞÇİ alınacaktır.

İşletmemize alınacak işçiliklerin unvanlarını, alınacak işçi sayılarını, Eğitim öğretim koşulları ile diğer aranılacak belge-ehliyet-sertifika koşullarını içeren listemiz ekli duyuruda gösterilmiştir.
Sınavların yapılış usullerini, şekillerini, tarihlerini, günlerini, yerlerini belirleme, duyurma, değiştirme, erteleme, sonuçlarını bildirim şeklini belirleme yetkisi İşletme Müdürlüğümüze aittir.
Ayrıca, İlgili Yönetmelik gereği İLKOKUL/İLKÖĞRETİM düzeyinde yapılacak işçi alımlarında başvurular (o unvanda alınacak işçi sayılarının) 3 katından çok olursa; sınava katılacak adaylar, alınacak işçi sayısının 3 katı olarak Noter huzurunda çekilecek kura ile asil ve yedek listeler 19 Kasım 201 3 Salı günü saat 08:3 0 da Çan Belediyesi Kapalı Spor Salonunda belirlenecektir.

Yine aynı Yönetmelik gereği, Maden Kanunu kapsamında arazisi kamulaştırılan adayların tamamı sınava alınacak olup, bu kapsamda kura çekimi yapılmayacaktır.

Buna göre: Duyurularımızda belirtilen koşullarda İşletmemizde işe girmek isteyen

işçi adaylarının yukarda belirtilen alım duyuruları ve koşulların İş-Kur Sitesinde ilân edilmesinden itibaren 10 (on) gün içinde Türkiye İş Kurumuna başvurmaları önemle duyurulur. 30.10.2013” dir.



YORUMLAR

  • 0 Yorum