Reklam

Ak Parti Bir Gecede 4 Aday Adayı Tanıttı

Ak Parti Bir Gecede 4 Aday Adayı Tanıttı
03 Eylül 2015 - 17:47

Ak Parti 02.09.2015 Çarşamba günü saat 20:30´da başlayan aday adayı tanıtımına Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Sebahattin Güner, Ak parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yonar, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Mustafa Akkuş, Ak parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Feyzullah Sayın ve partililer katıldı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Sebahattin Güner yaptığı konuşmada:
“20 yıldır CHP yönetiminde olan Çan Belediyesini AK Partimize kazandırma şerefine nail olduk. O süreçte sokak sokak, kapı kapı gezerek adeta her evde ayrı bir seçim çalışması yaptık.  Dün başardık, bugün yine aynı şeyi başarabiliriz. İhtiyacımız olan tek şey ikinci hatta üçüncü vekili çıkarabileceğimize inanmamız, birbirimize kenetlenerek 1 Kasım gününe kadar gece gündüz demeden çalışmamızdır. Ben inanıyorum ki 1 Kasım gecesi AK Parti Çanakkale´den oylarını artırarak ikinci Vekili çıkaracak ve Türkiye´de yeniden tek başına iktidar olacaktır” dedi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yonar yaptığı konuşmada:
“Partimizin emrindeyiz diğer arkadaşlarımla çalışacağız buna söz veriyoruz. Bizim için önemli olan Çan´dan bir Vekilin çıkması. Ne olursa olsun birlik beraberlik, kardeşlik içinde bu seçimi yürüteceğiz İnşallah Çan´da, Çanakkale´de, Türkiye´de seçimi kazanacağız” dedi.
Akabinde konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Mustafa Akkuş yaptığı konuşmada:
“Bizim isteğimiz Çan´dan bir Vekil adayının çıkması, diğer üç aday adayı arkadaşımızda var bu işi yapabilecek düzeyde. Burada bize düşen birlik beraberlik içinde çalışmak” dedi.









YORUMLAR

  • 0 Yorum