Reklam

AK PARTİ ÇAN İLÇE TEŞKİLATI'NA SALDIRI!

AK Parti Çan İlçe Teşkilatı binasına gerçekleştirilen saldırı, Çan’da şok etkisi yarattı.

 AK PARTİ ÇAN İLÇE TEŞKİLATI'NA SALDIRI!
15 Temmuz 2024 - 12:45
AK Parti Çan İlçe Teşkilatı, dün yaşanan menfur saldırıyı şiddetle kınadı. Saldırının demokrasinin temel unsurlarından olan siyasi partilere yönelik gerçekleştiğine dikkat çeken teşkilat yetkilileri saldırıya ilişkin yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün ilçe teşkilat binamıza yapılan menfur saldırıyı esefle kınıyoruz. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından olan siyasi partilere yönelik bu tür saldırılar, maalesef ilk değil ve ne yazık ki son da olmayacaktır. Ancak bizlerin, bu türden menfur olaylara karşı daha da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek asli görevimizdir."

Açıklamada ayrıca, saldırıyla ilgili olarak yasal süreçlerin başlatıldığı ve şüpheli şahıs ya da şahıslar hakkında gerekli adımların atılacağı belirtildi. Konunun takipçisi olacaklarını kamuoyuna saygıyla duyurdukları ifade edildi.

MHP’DEN KINAMA
Saldırıyı kınayan MHP Çan İlçe Başkanı Barış Aksoy, olayın derin üzüntü verici olduğunu belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Aksoy, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "AK Parti Çan İlçe Teşkilatı’na yapılan bu menfur saldırıyı esefle kınıyor, partilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türk adaleti önünde bu tür eylemleri gerçekleştirenlerin hesap vereceği inancındayım. Bu tür şiddet eylemleri demokratik süreçlere zarar verir ve kabul edilemez."

Kaynak: Çan’ın Sesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum