Reklam

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adaylarından Huban'a Ziyaret

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adaylarından Huban'a Ziyaret
28 Nisan 2015 - 17:31

27 Nisan Pazartesi Günü saat 18:30'da HUBAN Çan Kadınlar Kalesi Derneği siyasileri ağırladı. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Adayları Sayın Bülent TURAN, Sayın Sebahattin GÜNER, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Sayın Mustafa KARAGÖZ ve Yönetimi HUBAN'da kadınlarla buluşarak sohbet etti.

Kadınların sosyal yaşamdaki önemine değinen Vekil adayları bir ülkede kadının iyi olmasının toplumun iyi olması anlamına geldiğine vurgu yaparak, dernek yetkililerini kadınlara yönelik yaptıkları faaliyetler için tebrik ettiler.

          Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU, HUBAN Çan Kadınlar Kalesi Derneğinin kuruluşundan itibaren yaptığı çalışmalardan bahsederek, kadınların içinde yer aldığı bu tür oluşumlara her zaman destek vereceklerini belirtti.

          HUBAN ÇAN Kadınlar Kalesi Derneği Başkanı Nihal TAŞÇI “ Kadınların önceliğimiz olduğu Derneğimiz kuruluşundan bu yana yapmış olduğu seminerler, kurslar, kadınların el emeklerini değerlendirme fırsatı buldukları fuar organizasyonları v.b. faaliyetlerle bölgede örnek teşkil etmeye devam etmekte. Bizler bayanlarımızın Derneğimize yoğun ilgisinden dolayı çok mutluyuz. İnşallah Belediye Başkanımızın ve bütün bayanlarımızın desteğiyle daha bir çok projeye imza atma gayreti içersinde olacağız. Ben bugün ziyaretleriyle bizi çok mutlu eden Ak Parti Milletvekili Adaylarına, Belediye Başkanımıza, AK Parti İlçe Başkanına, Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.

          Program Derneğin hazırlamış olduğu el emeği ikramların tüm misafirlere takdimiyle son buldu. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum