Reklam

ARDA BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ

Biga Fenerbahçeliler Derneği'nin 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı 08 Ekim Salı günü saat 19.00’da dernek lokalin de gerçekleşti.

ARDA BOZKURT GÜVEN TAZELEDİ
09 Ekim 2024 - 15:35
Yoğun katılımın olduğu Genel Kurul, Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt'un açılış konuşması ile başladı. Daha sonra divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Osman Olgun, Başkan Yardımcılığına Gökay Bulut, Katip Üyeliklere Mustafa Orak ve Utku Çetin oy birliği ile seçildi.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Gündem gereği Faaliyet Raporu Başkan Arda Bozkurt tarafından okundu.
Faaliyet Raporu
Sayın Hazirun, 13 Temmuz 2021 yılı tarihinde yapılan kongre ile ben ekibim, yönetici arkadaşlarım göreve gelmiştik. Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar;
Ahmet Alp destek kampanyalarına katıldık, Biga Belediyesi önünde Fenerbahçeliler olarak kermes yaptık, Çanakkale Barosu’nun yardım kampanyasına katıldık, dernek lokalimizde çekilişler yaptık, Sayın Şadan Doğan öncülüğünde yapılan kampanyaya katılarak destek olduk.
29 Ekim 2021 tarihinde Cumhuriyet Bayramına özel gece düzenledik.
Derneğimizin kuruluşunun 20. yılı anısına özel güzel bir takvim ve ajanda yaptırdık.
Her yıl başı üyelerimize kaşkol, masa takvimi  ve ajanda dağıttık.
Çavuşköy Engelliler okuluna ayakkabı ve giyecek dağıttık.
Ramazan ayında pide dağıttık.
19 Temmuz 2022 tarihinde dernek lokalimizde Fenerbahçeliler Gecesi düzenledik.
Kahramanmaraş – Hatay depreminde para yardımı topladık ve AFAD’a yatırdık.
İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıttık.
Üyelerimizi Fenerbahçemizin futbol maçlarına götürdük.
23 Nisan 2023 tarihinde Biga Kaymakamlığı’nın düzenlediği resmi törende Biga Belediyesi Kıspet Ustası İrfan Şahin Er Meydanındaki törenlerde dereceye giren öğrencilere bisikletler hediye ettik.
Biga Belediye Başkanlığının önüne Cumhuriyetimizin 100 yılında 100. Yıl Atatürk Çeşmesi yaptırdık.
23 Nisan 2024 tarihinde Biga Kaymakamlığı’nın düzenlediği resmi törende Biga İlyas Bayram Stadyumunda dereceye giren öğrencilere bisikletler hediye ettik.
Fenerbahçe Spor Kulübü Batı Marmara Dernekleri Bölge temsilciliği görevini üstlendik ve kulübümüzün düzenlemiş olduğu toplantılara katıldık ve derneğimizi ve bölgemizi temsil ettik.
Yönetim Kurulu Raporu Zafer İşçi tarafından okundu ve deneğin bankada 204 bin lira parası olduğu görüldü.
Denetleme Kurulu Raporu Mehmet Özdemir tarafından okundu oy birliği ile kabul edildi ve Yönetim Kurulu ibra edildi.
Tahmini bütçe Barış Çetin tarafından okundu ve 900 bin lira olarak kabul edildi.
Derneğin üye aidatı konusunda yapılan görüşmeler sonunda yıllık aidatın 2025 yılında 600 lira , 2026 yılında 900 lira ve 2026 yılında 1500 lira olması oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerde söz alan Kurucu ve Onursal Başkan Şadan Doğan, 1994 yılında başlayan çalışmaların sonunda 2001 yılında Biga Fenerbahçeliler Derneğini kurduklarını ve bu sürede yüzlerce proje üreterek bu günlere gelindiğini, amacın Fenerbahçe Kulübüne destek ve Biga'da Sivil Toplum Kuruluşlarına örnek olmak olduğunu belirterek yönetici olarak, üye olarak ve halk olarak destek olan ve kongreye katılan herkese teşekkür etti.
Yine söz alan Başkan Arda Bozkurt destek veren ve kongreye katılan herkese teşekkür etti.
Kongreye, Biga Belediye Başkan Vekili Ergün Tulnay, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga AK Parti yetkilileri, Biga Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri, Biga Milliyetçi Hareket Partisi yetkilileri, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga Belediye Meclis Üyeleri, Biga Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, dernek kurucu üyeleri, dernek üyeleri, Bigaspor, Adaspor, Çiçeklidedespor ve Kavaklıkspor başkan ve yöneticileri ile basın mensupları katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum