Reklam

"BAĞIŞLARINIZLA BÜYÜYECEĞİZ"

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi A Blok'ta düzenlenen "Senin Desteğin ile Daha Güçlü Bir Hastane" destek kampanyasının tanıtım etkinliğinde, önemli isimler bir araya geldi.

12 Temmuz 2024 - 15:12
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, ÇOMÜ Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öznur Benderlioğlu Doğangün'ün katıldığı etkinlikte, PET-BT ve yeni MR cihazı alımı için bağış toplama çağrısı yapıldı. Etkinliğe hastane personeli, doktorlar, hemşireler ve basın mensupları da katılım sağladı.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, yaptığı konuşmada hastanenin pandemi sonrası dönemde büyük bir gelişim kaydettiğini ve sağlık sunumunda lider konuma gelmeyi hedeflediklerini belirtti. Kiraz, "1738 çalışanımızla sağlık hizmetlerini tam kapasiteyle sunarak günlük yaklaşık 3000 başvuru alıyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Erenoğlu'nun desteğiyle tıbbi cihaz parkurumuzu geliştirdik. Yaklaşık 2 ay içinde anjiyo ünitesinin kurulumunu tamamlayacağız. Ayrıca, 5 adet ultrasonografi cihazı alımı için ihale sürecini tamamladık. PET-BT ve yeni MR cihazları için başlattığımız kampanyaya desteğinizi bekliyoruz," dedi.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, pandemide üniversite hastanesinin önemli bir rol oynadığını ve sağlık çalışanlarının özverisini vurguladı. "Pandemi, deprem ve yangın gibi zorlu süreçlerde üniversite hastanemiz büyük katkı sağladı. Sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları sayesinde birçok hayat kurtardık. Bağış kampanyasının önemini vurguluyor ve Çanakkale halkının desteklerini bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, kampanyanın hastanenin eksikliklerini gidermeye yönelik olduğunu belirtti. "Sağlık hizmetlerini daha ileriye taşıyacak PET-BT ve MR cihazları için başlattığımız bağış kampanyasıyla sizlerin desteğini bekliyoruz. Bu cihazlar, hastalıkların erken teşhisi ve tedavi sürecinin etkin yönetimi için kritik öneme sahip. Halkımızın ve kurumlarımızın katkılarıyla hastanemizin ihtiyaçlarını karşılayarak daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz," dedi.

Etkinlik sonunda Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ve Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz bağışta bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum