Reklam

Başkan KUZU´dan Hanımlara Özel Program

Başkan KUZU´dan Hanımlara Özel Program
09 Mart 2016 - 17:11

Çan Belediyesinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlemiş olduğu ve 8 Mart Salı Günü Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen, muhteşem bir organizasyon ile Çanlı Kadınlar, gönüllerince, doyasıya eğlendiler. Geceye davet edilen sahne sanatçısı Arzu Hanımın sahne aldığı program, yüzlerce kadının katılımıyla, gece boyunca devam etti.

Programın ev sahibi Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman KUZU yaptığı açılış konuşmasında; “Çok kıymetli hanımlar, öncelikle hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  Çan Belediyesi olarak sadece siz hanımlar için özel olarak düzenlemiş olduğumuz programımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Arzu Hanıma da özellikle teşekkür ediyoruz, programa çok iyi bir giriş ile başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde daha çok eğleneceksiniz. Şunu da özellikle ifade etmek isterim ki, buradan bakıldığında salonumuz tamamen dolu, o anlamda faaliyetlerimizde bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere özellikle teşekkür ediyorum, çünkü biz Çan´da bayanlara yönelik ne yaptıysak, sizler buna teveccüh gösterip, salonları dolduruyorsunuz. Sizlerin programlarımıza iştirakinden ötürü ayrıca memnuniyet duyduğumuzu da vurgulamak isterim. Bu programı yapmamızın gayesi 8 Mart Dünya Kadınlar günü elbette, ancak bugüne özel herkes yaldızlı cümleler kurmaya çalışıyor. Yılın 364 günü hanımlarımızı unutup, bir gününde hatırlamaya çalışmak çok manidar. Bizim aklımızdaki ve kalbimizdeki kadının yeri çok daha farklı. Kadın evlattır kıymetlidir… Kadın eştir kıymetlidir… Kadın anadır kıymetlidir… Onun için, sizlere birinin ayrıca değer biçmesine gerek yok. Bir de bizler değer belirlerken dinimizi kıstas alırız ve bizim dinimiz sizlere öyle bir anlam yüklemiş ki; hadisi şerif var bununla ilgili ve denilmiş ki “Cennet annelerin ayağı altındadır” Artık bunun ötesinde söylenebilecek başka bir şey yok. Söylenmesi gerekeni Efendimiz (s.a.v.) söylemiş. O anlamda çok kıymetlisiniz, özelsiniz, önemlisiniz ve biz de Çan Belediyesi olarak yılın bu gününde sizleri eğlendirmek istedik. Bu geceyi gönlünüzce geçirin. Ben her birinize katılımlarınız için bir kez daha teşekkür ediyor, gününüzü tekrar kutluyorum” dedi.

Çanlı kadınlar, uzun gece boyunca eğlencenin tadını çıkardılar ve bu geceyi kendilerine ayıran, onları bir kez daha özel hissettiren Başkan KUZU´ya sonsuz teşekkür ettiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum