Reklam

BAŞKAN ŞADAN DOĞAN, ANKARA MESAİSİNDE

Biga Fuarı’nın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, ekibiyle birlikte Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

BAŞKAN ŞADAN DOĞAN, ANKARA MESAİSİNDE
27 Ağustos 2024 - 12:54
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce ve İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı ziyaret eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Ankara’dan mutlu ayrıldı.
“BU GELİŞMELER BİZİ SEVİNDİRİYOR”
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Muhterem İnce’yi ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Biga’da 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirecekleri Biga Fuarı’na davet eden Şadan Doğan ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada; “Ekip arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da önemli ziyaretler gerçekleştirdik. TOBB Başkanımız ve kıymetli yol arkadaşım Rifat Hisarcıklıoğlu’nu fuarımıza davet ettik. Değerli başkanımız önemli bir değişiklik olmazsa fuarımıza katılacağını söyledi. Bizi çok sevindiren bir gelişme oldu. Anayasa Mahkemesi Üyemiz ve kıymetli hemşehrimiz Muhterem İnce de fuarımıza katılacak. İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan da önemli bir değişiklik olmazsa fuarımıza katılacağını dile getirdi. Bakan Yardımcımız Çanakkalemiz için büyük bir şans. Bakanlarımızla iletişim konusunda da desteklerini esirgemiyor. Fuarımızda mutlaka bir bakanımızı ağırlamak ve Biga iş dünyasıyla buluşturmak istiyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu yıl fuarımızı başka bir seviyeye taşımak istiyoruz. Ankara’da ne kadar güçlü olduğumuz ortada. Bu durum bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAŞARABİLİRİZ”
Biga’nın ikinci yüzyılın parlayan yıldızı olabilmesini sağlayacak dev yatırımları da takip ettiklerini dile getiren Şadan Doğan; “Ziyaretlerimizle Bozlar’a yapılacak Yat Üretimi İhtisas OSB, yat ve konteyner limanları, veterinerlik fakültesi ve hayvan hastanesi, OSB genişletme sahası, tematik lise, kapalı spor salonu, OSB Meslek Yüksek Okulu ile diğer önemli yatırım planları da gündeme geldi. En çok önemsediğimiz projelerden biri de Bozlar’daki yatırım. Biz Biga’mızı daha üst seviyelere taşımak için çok çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız. Biga’mızın geleceği için hayalini kurduğumuz tüm projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Ankara’da İçişleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan bize bu konuda geçmişte olduğu gibi desteklerini devam ettiriyor. Rifat başkanımızla Anayasa Mahkemesi üyemiz Muhterem bey de bu konuda bizlere destek oluyorlar. Biga olarak birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece gerçekleşmeyecek hiçbir yatırım, hiçbir proje yok. Biz hep birlikte Biga olarak bunu başarabiliriz” dedi.

BİGA TSO KOMİTE ÜYELERİ TOBB BAŞKANIYLA BULUŞACAK
Öte yandan Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm meslek komiteleriyle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan buluşma sözü alan Şadan Doğan; “Bu yıl bitmeden tüm meslek komitelerimizi TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ankara’da buluşturmayı planlıyoruz. Tüm komite üyelerimiz başkanımızla bir araya gelip, sorunları paylaşabilecek ve çözümler konusunda en üst düzeyde bir sonuç için çalışabilecekler. Başkanımızdan bunun sözünü aldık. 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz fuarımızdan sonra planlamaları yapacağız. Biz seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz” dedi.
Ziyarette TOBB tarafından Biga’ya yaptırılan bölgenin en büyük anaokulunun açılış töreninin planlanması da gündeme geldi.
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan’a yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve fuar komitesi eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum