Reklam

BİGA'DA İKİNCİ SPOR ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

Biga’da daha önceki dönem Kaymakam Gökhan Görgülüarslan ve Belediye Başkanı İsmail Işık’ın görev yaptığı yıllarda Biga Öğretmenevinde yapılan Biga’nın Spor Çalıştayı bu defa yeni göreve gelen Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı’nın organizatörlüğünde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.

BİGA'DA İKİNCİ SPOR ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ
28 Ağustos 2024 - 11:56
Spor Kulüpleri başkanları, yöneticileri, sporcu velileri ile antrenörler Biga’daki sıkıntıları söz alarak anlatırken protokol üyeleri sorunları not aldılar. Birçok kişi söz alarak tüm spor dallarındaki sıkıntıları anlattılar. En önemli sorun olarak Biga’da çok  spor kulübü olması, tesislerin yetersizliği ve ekonomik sorunlar ön plana çıktı. Toplantının devamında protokol üyeleri sorulan sorulara cevaplar verdi.

Toplantı sonunda Biga’nın Spor Çalıştayı toplantılarının devam etmesi ile futbol  branşı haricindeki diğer spor kulüplerinin katılımı ile Biga Kulüpler Birliği’nin kurulmasına ve kararın takibi için Kemal Yasin Yılmaz, Turgay Duman ve Mustafa Buzkan’ın yetkilendirilmesine karar verildi. Ardından toplantı bir sonraki çalıştayda buluşmak üzere sona erdi.

Kaynak: Biga Çarşamba Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum