Reklam

BİGA FUARI ESNAF KOMİTESİ KURULDU

Biga Ticaret ve Sanayi Odası 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Biga Fuarı için esnaf komitesi kuruldu ve ilk toplantı yapıldı.

BİGA FUARI ESNAF KOMİTESİ KURULDU
14 Eylül 2024 - 11:27
Yapılan açıklamada; “4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Biga Fuarı'mızın hazırlıklarına devam ediyoruz. Biga Fuarı'mıza gelen ziyaretçilerimizin Biga çarşı merkezinde esnaflarımızdan alışveriş yapabilmeleri için gerçekleştirilecek çalışmaları koordine etmek amacıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Şadan Doğan başkanlığında Biga Fuarı Esnaf Komitemizi kurduk ve ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
Toplantıya Biga Fuar Komitesi Başkanımız Erol Şener, 3 No’lu Meslek Komitesi Başkanımız, Biga Belediyesi Meclis Üyemiz ve belediye temsilcimiz Levent Şahin, 1. Meslek Komitesi Başkanımız Beyhan Var ve Meclis Üyemiz Hüseyin Erdoğan ile Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Sait Tanur, Biga Umum Kahveciler Esnaf Odası Başkanımız İlhan Yavuz, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanımız Erkan Özkan, Biga Şoförler Odası Başkan Vekilimiz Mehmet Sert, Belediye Ticaret Merkezi Başkanımız Gülümser Esen, Belediye Ticaret Merkezi yöneticimiz ve meclis üyemiz Ezel Dişli, Kapalı Çarşı Başkanımız ve Meclis Üyemiz Hüseyin Keçeci, Biga Belediyesi Zabıta Müdürümüz Gürkan Arslan katıldılar.
Bu yıl ilk defa çalışmaya başlayan Biga Fuarı Esnaf Komitemiz, fuarımıza gelen ziyaretçilerimizin çarşı merkezimizdeki esnaflarımızdan alışveriş yapmaları için çeşitli projelerin ve tanıtım faaliyetlerinin hazırlık ve uygulamalarını yönetecekler.
Bigamızın gelişimi, esnafımızın ve üyelerimizin artı değer kazanması için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya, hep birlikte Bigamız için mücadele etmeye ve tüm bu çalışmalara öncülük etmeye devam edeceğiz. Katkıda bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum