Reklam

Bu Başarı Recep’in

Bu Başarı Recep’in
23 Kasım 2012 - 11:44

Yaklaşık 2 yıl önce Belediye Sarayı B/Blok Zemin Kat’ta çay ocağı işletmeciliği yapan Recep ÖZKAN tarafından başlatıldı.

Kapak toplama kampanyası kelimenin tam anlamıyla amacına ulaştı.

İlk başladığı günlerde tane tane toplanmaya başlanan kapaklar zaman içerisinde tüm Çan Halkı tarafından benimsenerek hatta ve hatta il ve ilçelerden ilimiz Çanakkale Merkezden bile duyarlı vatandaşların getirdiği kapaklar sayesinde bugüne kadar 8 adet tekerlekli sandalye alınarak ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Kapak toplama kampanyasının başladığı ilk günlerde yeterli kapak toplanıp toplanamayacağının bilinmemesine rağmen Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi duyarlı davranarak 2 adet engelli arabası gönderdi. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine cani gönülden teşekkür ediyoruz.

Vatandaşlarımız topladıkları kapakları yine Belediye Sarayı B/Blok Zemin Kat’ta bulunan çay ocağı işletmecisi Recep ÖZKAN’ a teslim edebilirler.

Dedik ya bu başarı Recep’in.

Ancak, Recep Bey bu kampanyayı şahsı adına değil Başkanlığını Adnan YÜKSEL’ in yaptığı Çan Sağlık Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği adına dernek başkanı ve üyeleri ile birlikte yürütmekte olduğunu açıkladı.

Bugüne kadar kapak kampanyasına destek veren bütün okullarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, Çan ve Bölge Halkına teşekkür ediyoruz.

Bizler de Çan Medya Grubu olarak kampanyaya katılan ve emeği geçenlere ellerinize ayaklarınıza sağlık diyoruz.











YORUMLAR

  • 0 Yorum