Reklam

ÇAN DEVLET HASTANESİ'NDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YENİLİKÇİ HAMLELER

Çan Devlet Hastanesi, en son teknoloji medikal cihazlarla donatıldı ve Chiller Soğutma Grubu Ses Yalıtımı uygulamasını başarıyla tamamladı. Hastane, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmayı sürdürüyor.

ÇAN DEVLET HASTANESİ'NDE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YENİLİKÇİ HAMLELER
05 Ağustos 2024 - 11:46
Çanakkale iline bağlı Çan ilçesinde bulunan Çan Devlet Hastanesi, en son teknoloji ve kalitede medikal cihazlarla donatılarak kişiye odaklı ve bilimsel verilerle çalışan ekibi ile vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Çan Devlet Hastanesi tarafından verilen bilgiye göre, hastane altyapı ve tesislerinin kalite standartları doğrultusunda hizmet kalitesini sürekli olarak artırma konusunda kararlıdır. Bu doğrultuda, Çan Devlet Hastanesi'nde Chiller Soğutma Grubu Ses Yalıtımı İzolasyon uygulaması başarıyla tamamlandı.
Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Hastanemizin altyapı ve tesis yönetimi bünyesinde yapılan bu uygulama, çağımızın gerektirdiği maksimum performans ve aerodinamik özelliklerle donatılmıştır. Soğutma gruplarından kaynaklanan gürültünün etkili bir şekilde absorbe edilmesiyle hastanemizde ve çevresinde huzurlu bir ortam sağlanmıştır. Çan Devlet Hastanesi çalışanları olarak, hep daha iyiyi hedefleyen bir tutumla ve bu anlayışı hiç kaybetmeden yolumuza devam etmekteyiz. Halkımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmak adına yaptığımız çalışmalarla hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamayı amaçlıyoruz. Çan Devlet Hastanesi olarak, sürekli gelişim ve iyileştirme odaklı çalışmalarımızla, sağlık hizmetlerinde en yüksek standartları sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çan Devlet Hastanesi'nin bu yenilikçi uygulamaları, bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırırken, hastalar ve çevre halkı için daha huzurlu ve konforlu bir sağlık ortamı yaratmayı hedefliyor.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum