Reklam

ÇAN PANAYIRI BAŞLADI

Çanakkale’nin Çan ilçesinde her yıl Haziran ayında düzenlenen Emtia Panayırı Çan Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde başladı.

ÇAN PANAYIRI BAŞLADI
27 Haziran 2024 - 11:12
Çan’da geleneksel olarak her yıl 4-6 Haziran tarihlerinde düzenlenen yaz panayırı, bu yıl ilk kez tarih değişikliğine giderek 26-28 Haziran tarihlerine alındı. Panayır, her zamanki gibi geniş bir ürün yelpazesi ile vatandaşları ağırlamaya başladı.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnaflar ve Çan Esnafı üç gün boyunca Çan halkı ile buluşacak. Pek çok panayır klasiğinin tezgahlarda yerini alacağı panayırda kitaptan nalbura, züccaciyeden oyuncağa, meyveden konfeksiyona pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak.
26-27-28 Haziran tarihlerinde üç gün gerçekleşecek Çan Yaz Panayırı, bu yıl da çeşitli etkinlikler, sergiler ve yerel ürünlerin satışının yapılacağı stantlarla dolu dolu geçecek.
Panayırda çocuklar için oyun alanları, lunapark, alışveriş stantları, tekstil stantları, yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar ile yerel lezzetler bulunuyor. Panayırda en çok ilgiyi ise yerel üreticiler tarafından kurulan tezgahlar ve satılan yöresel ürünler görüyor.

Kaynak: Çan’ın Sesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum